Η Μπαρτσελόνα ξεμένει με Κουτίνιο λόγω κορονοϊού

Η Μπαρτσελόνα ξεμένει με Κουτίνιο λόγω κορονοϊού

Gazzetta team
Η Μπαρτσελόνα ξεμένει με Κουτίνιο λόγω κορονοϊού

bet365

Μπροστά σε σοβαρό αδιέξοδο βρίσκεται η Μπαρτσελόνα στην υπόθεση του Φιλίπε Κουτίνιο, καθώς η μεταγραφική του αξία καθιστά σχεδόν αδύνατη την πώλησή του με τα νέα οικονομικά δεδομένα που φέρνει ο κορονοϊός.

Οι προσπάθειες της Μπαρτσελόνα να «ξεφορτωθεί» τον Φιλίπε Κουτίνιο δείχνουν μάταιες, ενόψει των αλλαγών που θα προκύψουν στο μεταγραφικό παζάρι μετά την κρίση του κορονοϊού.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, ο οποίος υπολογίζεται μόνο ως περιουσιακό στοιχείο στις τάξεις των Καταλανών, φέρεται να έχει φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με την Τσέλσι για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, ωστόσο μοιάζει σχεδόν αδύνατο να πωληθεί για το ποσό των 80-90 εκατ. ευρώ που αξιώνουν οι Μπλαουγκράνα.

Με δεδομένη την οικονομική ύφεση που θα παρατηρηθεί στο επερχόμενο παράθυρο, κανείς ενδιαφερόμενος για τον 27χρονο, συμπεριλαμβανομένων των Μπλε, δεν είναι διατεθειμένος να καταβάλει αυτό το ποσό, οδηγώντας την Μπάρτσα σε αδιέξοδο.

Κι αυτό διότι μετά τον δανεισμό του στην Μπάγερν την τρέχουσα περίοδο, η διοίκηση των Μπλαουγκράνα δεν επιθυμεί να τον παραχωρήσει και πάλι με ορίζοντα μιας σεζόν, καθώς αυτό θα σημάνει αισθητή πτώση στην χρηματιστηριακή του αξία το επόμενο καλοκαίρι και θα εξαφανίσει την ευκαιρία να μειωθεί η ζημία από τα 140 εκατ. που δαπανήθηκαν τον χειμώνα του 2018 για την απόκτηση του.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι ο Κουτίνιο θα «ξεμείνει» στην Μπαρτσελόνα και το αντίστροφο, με το μόνο σωτήριο ενδεχόμενο να είναι η ενεργοποίησή του στο αγωνιστικό κομμάτι υπό τις οδηγίες του Κίκε Σετιέν, για να αρχίσει έστω και καθυστερημένα η απόσβεση.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα