Κουτίνιο - Τσέλσι: Πολύ κοντά σε συμφωνία

Κουτίνιο - Τσέλσι: Πολύ κοντά σε συμφωνία

Gazzetta team
Κουτίνιο - Τσέλσι: Πολύ κοντά σε συμφωνία

bet365

Λεπτομέρειες φέρεται να απομένουν για την συμφωνία μεταξύ Τσέλσι και Φιλίπε Κουτίνιο, με τους Μπλε να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την απόκτησή του από την Μπαρτσελόνα.

Ολοένα και πιο κοντά στην μεταγραφή του Φιλίπε Κουτίνιο πλησιάζει η Τσέλσι.

Οι Μπλε έχουν ξεκινήσει επαφές εδώ και ένα διάστημα με την πλευρά του Βραζιλιάνου και όπως προκύπτει από τα ισπανικά δημοσιεύματα απέχουν ελάχιστα από την συμφωνία, μεταφέροντας έτσι την υπόθεση στις διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα.

Οι Μπλαουγκράνα έχουν θέσει τιμή πώλησης στα 89 εκατομμύρια ευρώ για τον 28χρονο μέσο που φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπάγερν, ποσό που η Τσέλσι δεν δείχνει διατεθειμένη να ματσάρει σε καμία περίπτωση.

Το πιο πιθανό σενάριο φαντάζει ο εκ νέου δανεισμός του πρώην επιθετικού χαφ της Λίβερπουλ, ο οποίος είναι δεδομένο πως επιθυμεί την επιστροφή του στην Premier League και την μια για πάντα αποχώρηση από τους Μπλαουγκράνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα