Μπαρτσελόνα: Στην αντεπίθεση ο Ρουσό: «Αποδεδειγμένη η διαφθορά»!

Μπαρτσελόνα: Στην αντεπίθεση ο Ρουσό: «Αποδεδειγμένη η διαφθορά»!

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Στην αντεπίθεση ο Ρουσό: «Αποδεδειγμένη η διαφθορά»!

bet365

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Εμίλι Ρουσό, απάντησε με επιστολή στην απόφαση του ΔΣ του συλλόγου να κινηθεί νομικά εναντίον του για την κατηγορία περί διαφθοράς.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Εμίλι Ρουσό, εμμένει στην άποψη του ότι υπήρξε διαφθορά στην περιβόητη υπόθεση με την συμφωνία του συλλόγου με εταιρεία social media, παρά την ανακοίνωση για μήνυση εις βάρος του.

Με επιστολή του, ο Ρουσό, ο οποίος εξελίχθηκε στον μεγάλο αντίπαλο του προέδρου Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, παρ' ότι μέχρι πρότινος προαλείφονταν ως ο διάδοχός του, υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι «η ύπαρξη διαφθοράς στον σύλλογο αποδεικνύεται με το γεγονός ότι μειώθηκαν τα ποσά σε συμβόλαια ώστε να αποφευχθεί ο εσωτερικός έλεγχος», ξεκαθαρίζει ότι η μήνυση εις βάρος του δεν έχει καμία απολύτως βάση και επιφυλάσσεται για να κάνει και αυτός νομικές κινήσεις, εφόσον το κρίνει σκόπιμο.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

LA LIGA NEWS FEED