Μπαρτσελόνα: Επίσημη η μήνυση στον πρώην αντιπρόεδρο

Μπαρτσελόνα: Επίσημη η μήνυση στον πρώην αντιπρόεδρο

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Επίσημη η μήνυση στον πρώην αντιπρόεδρο

bet365

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε και επίσημα να κινηθεί νομικά του πρώην αντιπροέδρου Εμίλι Ρουσό, ο οποίος είχε πει ότι «κάποιος έβαλε χέρι στο ταμείο», για την περιβόητη υπόθεση με την συμφωνία με εταιρεία social media για δυσφήμιση παικτών και υποψήφιων για την προεδρία του συλλόγου.

Το έλεγε (σε ανακοίνωσή της), το έκανε και επίσημο. Η Μπαρτσελόνα κινείται νομικά κατά του πρώην αντιπροέδρου Εμίλι Ρουσό, με αφορμή τις κατηγορίες του τελευταίου για κατάχρηση, στην περιβόητη πια υπόθεση με την συμφωνία με εταιρεία social media για δυσφήμιση παικτών και υποψήφιων για την προεδρία του συλλόγου.

«Το ΔΣ αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να χαρακτηριστεί διαφθορά. Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να επιτρέψει αυτές τις κατηγορίες που ζημιώνουν σοβαρά την εικόνα του συλλόγου. Η μήνυση θα γίνει για την υπεράσπιση της εντιμότητας του συλλόγου και των εργαζομένων του» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση για έναν εκ των έξι μελών του ΔΣ που παραιτήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, αφού πρώτα δήλωσε ότι «κάποιος έβαλε χέρι στο ταμείο».

Μετά την παραίτηση των έξι, ο Τζόρντι Μόις, άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του προέδρου Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ανέλαβε οικονομικός αντιπρόεδρος, ενώ άλλαξαν θέσεις και άλλα τέσσερα μέλη.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

LA LIGA NEWS FEED