Μπαρτσελόνα: Φαβορί ο Λούκας Πέρεθ για την επίθεση! (vids)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Φαβορί ο Λούκας Πέρεθ για την επίθεση! (vids)

bet365

Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ δείχνει να έχει πλέον το προβάδισμα για να καλύψει το κενό του τραυματία Ουσμάν Ντεμπελέ στους Μπλαουγκράνα.

Και, ξαφνικά, ενώ οι πληροφορίες ήθελαν τον Άνχελ της Χετάφε ως φαβορί για να καλύψει το κενό του τραυματία Ουσμάν Ντεμπελέ στην επίθεση της Μπαρτσελόνα, τις τελευταίες ώρες το όνομα που εμφανίζεται πρώτο στην Μπλαουγκράνα λίστα είναι αυτό του... Λούκας Πέρεθ!

Ναι, του 31χρονου επιθετικού της Αλαβές (οκτώ γκολ – τέσσερις ασίστ σε 21 συμμετοχές φέτος), ο οποίος την σεζόν 2013-14 (και για δύο ματς την σεζόν 2015-16) φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ, έχοντας δώδεκα γκολ και 16 ασίστ σε 52 παιχνίδια.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Πέρεθ είναι πιο αρεστός στους Μπλαουγκράνα επειδή, ναι μεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα είκοσι εκατομμύρια ευρώ, αλλά η Αλαβές είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί την παραχώρησή του για ένα χαμηλότερο ποσό.

Δεν συμβαίνει το ίδιο, από την άλλη, με την Χετάφε για τον Άνχελ (32 ετών, 13 γκολ φέτος και δέκα εκατομμύρια ευρώ ρήτρα) και με την Τζιρόνα για τον Ουρουγουανό Κρίστιαν Στουάνι (33 ετών, είκοσι γκολ στην δεύτερη κατηγορία φέτος και 25 εκατομμύρια ευρώ ρήτρα).

Στην λίστα των υποψηφίων «αντί – Ντεμπελέ», οι οποίοι προέρχονται ΜΟΝΟ από το ισπανικό πρωτάθλημα και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ στην La Liga, παραμένουν ο Γουίλιαν Ζοσέ της Ρεάλ Σοσιεδάδ και ο Λόρεν Μορόν της Μπέτις.

Δείτε ΕΔΩ ποιον ψήφισαν οι αναγνώστες του gazzetta.gr για ιδανικό «αντί - Ντεμπελέ».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα