Μπαρτσελόνα: Ο Άνχελ της Χετάφε, φαβορί για «αντί – Ντεμπελέ»! (poll)

Μπαρτσελόνα: Ο Άνχελ της Χετάφε, φαβορί για «αντί – Ντεμπελέ»! (poll)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Ο Άνχελ της Χετάφε, φαβορί για «αντί – Ντεμπελέ»! (poll)

bet365

Οι Μπλαουγκράνα έχουν αποφασίσει να αποκτήσουν επιθετικό για να καλύψουν το κενό του τραυματία Γάλλου και περιμένουν το «πράσινο φως» της ισπανικής ομοσπονδίας. Στην λίστα και ο πρώην ΠΑΟΚτζής Λούκας Πέρεθ!

Ποιος να του το έλεγε του Άνχελ Ροδρίγεθ, ότι στα 32 του χρόνια και μετά από μια καριέρα σε μικρομεσαίες ομάδες (Τενερίφη, Έλτσε, Λεβάντε, Έιμπαρ και Σαραγόσα), θα τον είχε στα υπόψη της η Μπαρτσελόνα για να καλύψει το κενό του τραυματία Ουσμάν Ντεμπελέ;

Και όμως, ο επιθετικός της Χετάφε, ο οποίος φέτος μετράει 13 γκολ σε 27 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League, φέρεται ως το φαβορί για να είναι ο «αντί – Ντεμπελέ» στην Μπάρτσα, αφού στα συν του είναι και η χαμηλή ρήτρα αποδέσμευσης του (δέκα εκατομμύρια ευρώ).

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, παραδέχθηκε ότι ο σύλλογος έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Ντεμπελέ και δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο Άνχελ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Ποτέ, βεβαίως, δεν το έκανε σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Εκτός από τον Άνχελ και τους ήδη γνωστούς Κρίστιαν Στουάνι (Τζιρόνα), Κέβιν Γκαμεϊρό (Βαλένθια) και Γουίλιαν Ζοσέ (Ρεάλ Σοσιεδάδ), στην λίστα των υποψηφίων, έστω και πιο χαμηλά στις προτιμήσεις, προστέθηκαν ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν της Αλαβές, Λούκας Πέρεθ, αλλά και ο Μπόρχα Ιγλέσιας της Μπέτις.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα