Ρεάλ Μαδρίτης: Πιστός στη Βασίλισσα ο Βινίσιους, έβαλε τέλος στα... όνειρα των Σαουδαράβων
Πριν λίγο καιρό η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε δυσαρεστημένη με τις συναντήσεις του Βινίσιους Ζούνιορ με τη Σαουδική Αραβία, αλλά φαίνεται πως στην πραγματικότητα δεν έχει να ανησυχεί για τίποτα. Ο ίδιος ο Βραζιλιάνος σταρ σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως σκέφτεται μόνο τη Βασίλισσα και πως ανυπομονεί να επεκτείνει τη συνεργασία του μαζί της.
«Είμαι πολύ ήρεμος για το μέλλον μου, γιατί έχω συμβόλαιο μέχρι το 2027 και ανυπομονώ να ανανεώσω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι η καλύτερη δυνατή ομάδα για εμένα. Παίζω με τους καλύτερους και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Θέλω να συνεχίσω να γράφω ιστορία εδώ και να γίνω θρύλος της Ρεάλ», δήλωσε αρχικά ο Βινίσιους, που όσον αφορά στον... χαμό που προκάλεσε με τη Χρυσή Μπάλα είπε: «Υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν και αυτό είναι. Θα έχω κι άλλες ευκαιρίες να κερδίσω περισσότερα βραβεία και τίτλους με αυτόν τον σύλλογο. Η Ρεάλ ζήτησε να μην πάω στην απονομή και έκανα αυτό που μου είπαν».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
