Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι δίνει ένα ισχυρό στοιχείο για τον διάδοχο του Τόνι Κρόος

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι δίνει ένα ισχυρό στοιχείο για τον διάδοχο του Τόνι Κρόος

Newsroom
Κρόος

bet365

Ο Τόνι Κρόος έκλεισε το κεφάλαιο: Ρεάλ Μαδρίτης κι ετοιμάζεται να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, αφήνοντας στον Αντσελότι το δύσκολο εγχείρημα της εύρεσης ικανού αντικαταστάτη.

Σε ηλικία 34 ετών, ο Τόνι Κρόος θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση μετά το Euro της Γερμανίας αυτό το καλοκαίρι. Η αποχώρηση ενός θρύλου που σημάδεψε τα βιβλία της ιστορίας.

Ο Γερμανός μέσος έχει μάλιστα την ευκαιρία να αποχωρήησει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Εθνική με 2 τρόπαια. Για αρχή θα μπορούσε να αφήσει τους «μερένγκες» με νέο Champions League κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ την 1η Ιουνίου και με την Mannschaft: η ευκαιρία είναι ιδανική με ένα Euro στην έδρα της.

Αλλά τώρα, που αυτή η ιστορική σελίδα πρόκειται να γυρίσει, οι ηγέτες της «βασίλισσας» πρέπει να αναλάβουν δράση για να προσπαθήσουν να αντικαταστήσουν τον σπουδαίο μέσο. Ένα έργο που υπόσχεται να είναι περίπλοκο, παρά την παρουσία ποιοτικών παικτών όπως ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ στο ρόστερ και για το οποίο ο Κάρλο Αντσελότι, ο προπονητής των Μαδριλένων, έχει απόλυτη επίγνωση: «Δεν το νομίζω. Όσο πιο κοντά στο γκολ είναι ο Μπέλινγκχαμ, τόσο το καλύτερο για εμάς. Δεν υπάρχει παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Κρόος στην αγορά, αλλά πρέπει να τον αντικαταστήσουμε με άλλο τρόπο. Έχουμε παίκτες με μεγάλη ποιότητα και πρέπει να προσαρμόσουμε το παιχνίδι της επόμενης σεζόν στα χαρακτηριστικά τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα