Μπαρτσελόνα: Στη λίστα για το καλοκαίρι ο Γκρίνγουντ!

Νίκος Κικίδης
greenwood_getafe

bet365

Η Μπαρτσελόνα έχει κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις για την υπογραφή του Μέισον Γκρίνγουντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει στην Ισπανία ως δανεικός στη Χετάφε.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μπαρτσελόνα για την επόμενη σεζόν. Στη Βαρκελώνη έχουν συντάξει μια λίστα με πιθανούς στόχους για το καλοκαίρι, με τη «Sport» να αποκαλύπτει πως ο Μέισον Γκρίνγουντ συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των ονομάτων που εξετάζουν οι Μπλαουγκράνα.

Ο Άγγλος βρίσκεται δανεικός στη Χετάφε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκοπό να αφήσει πίσω του την υπόθεση βιασμού και ξυλοδαρμού εις βάρος της συντρόφου του και να κάνει μια νέα αρχή στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με τις εμφανίσεις του στην Ισπανία να έχουν ενθουσιάσει τους Καταλανούς.

Στη Μπαρτσελόνα άλλωστε θεωρούν πως ο Γκρίνγουντ αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή χαμηλού κόστους για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, μιας και θεωρείται πως ο νεαρός Άγγλος πολύ δύσκολα έχει μέλλον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με οκτώ γκολ και πέντε ασίστ ωστόσο με τη Χετάφε ο Γκρίνγουντ έχει ξεχωρίσει στη La Liga και στα μάτια των Καταλανών που φέρονται να έχουν κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις για την υπογραφή του.

Προς το παρόν πάντως τίποτα δεν είναι δεσμευτικό και οι τελικές αποφάσεις γύρω από τις μεταγραφές αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα