Μόντριτς: Έφθασε κοντά στην Αλ Νασρ, αλλά επέλεξε Ρεάλ

Newsroom
Η Ρεάλ θέλει τον Λούκα Μόντριτς και τη νέα σεζόν στη Μαδρίτη

bet365

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Αλ Νασρ, Γκόραν Βούτσεβιτς, αποκάλυψε ότι η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον Λούκα Μόντριτς το περασμένο καλοκαίρι.

Η Αλ Νασρ έκανε ισχυρό «μπάσιμο» για τον αρχηγό της Εθνικής Κροατίας, Λούκα Μόντριτς, το περασμένο καλοκαίρι, ελπίζοντας σε μια εντυπωσιακή επανένωση με τον άλλοτε συμπαίκτη του στη «βασίλισσα» Κριστιάνο Ρονάλντο. Παρόλο που ο πολύπειρος μέσος παρέμεινε στην ισπανική πρωτεύουσα, αποκαλύφθηκε ότι εξέτασε έντονα την πρόταση να παίξει στη Saudi Pro League θεωρώντας την ομάδα του Ρονάλντο ως τον προτιμώμενο προορισμό του, εάν η Ρεάλ δεν προχωρούσε σε επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Βούτσεβιτς αποκάλυψε τα πάντα για τις συναντήσεις της Αλ Νασρ με τον αστέρα των Μαδριλένων μιλώντας στην κροατική ραδιοφωνική εκπομπή Sata 24: «Ο Λούκα ήταν η μεγάλη μας επιθυμία, μιλήσαμε μαζί του πολλές φορές με όλο τον σεβασμό στη Ρεάλ Μαδρίτης, που ήταν πάντα η πρώτη του επιλογή. είχαμε καλές σχέσεις, συναντηθήκαμε στο Ριάντ πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και στη Μαδρίτη. Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου, ο Μόντριτς και εγώ ήμασταν στις συναντήσεις. Ο Λούκα μας είπε ότι δεν σκέφτεται άλλες επιλογές εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Αλ Νασρ. Είπε ότι η πρώτη του επιλογή ήταν η Ρεάλ και αν δεν έμενε, θα ερχόταν».

Θυμίζουμε ότι ο Μόντριτς απέρριψε προσφορά ύψους 80+20 εκατ. ευρώ από την Αλ Χιλάλ το περασμένο καλοκαίρι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα