Ρεάλ Μαδρίτης: Καλά νέα για Καμαβινγκά και Βινίσιους Τζούνιορ

Ρεάλ Μαδρίτης: Καλά νέα για Καμαβινγκά και Βινίσιους Τζούνιορ

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Καλά νέα για Καμαβινγκά και Βινίσιους Τζούνιορ

bet365

Αντίστροφα για την επιστροφή τους στη δράση μετρούν οι Εντουάρντο Καμαβινγκά και Βινίσιους Τζούνιορ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι τραυματισμοί τους σημειώθηκαν τον Νοέμβριο και τους έφεραν πιο κοντά αφού εκμεταλλεύτηκαν τον υπάρχοντα χρόνο για να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο λόγος για τους σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Εντουάρντο Καμαβινγκά και Βινίσιους Τζούνιορ.

Ανάμεσα σε αρκετούς αγώνες του ΝΒΑ, οι δύο φίλοι βρήκαν την ευκαιρία να επιταχύνουν την επιστροφή τους στο γήπεδο όσο το δυνατόν περισσότερο. Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος μέσος τραυματίστηκε σε επαφή με τον Ουσμάν Ντεμπελέ και υπέστη ρήξη του εξωτερικού συνδέσμου στο δεξί γόνατο ενώ ο πρώην παίκτης της Φλαμένγκο τραυματίστηκε λίγες μέρες αργότερα στο αριστερό του πόδι.

Η επιστροφή τους γίνεται πιο ξεκάθαρη μέρα με τη μέρα και φαίνεται πολύ κοντά. Αυτό ξεκαθάρισε η Marca το απόγευμα της Δευτέρας (15/12). Σύμφωνα με τα ιβηρικά ΜΜΕ, ο Γάλλος θα μπορούσε να επιστρέψει στις 3 Ιανουαρίου στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Μαγιόρκα. Ήδη προπονείται με την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο. Όσο για τον 23χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ, η επιστροφή του προγραμματίζεται για τις 10 Ιανουαρίου για τον ημιτελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα