Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Εισιτήρια από 500 ευρώ για το Clasico στις ΗΠΑ, ούτε τα μισά απ' το ντεμπούτο Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Εισιτήρια από 500 ευρώ για το Clasico στις ΗΠΑ, ούτε τα μισά απ' το ντεμπούτο Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

bet365

Για δεύτερη σερί χρονιά Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης θα δώσουν φιλικό Clasico στις ΗΠΑ και οι τιμές των εισιτηρίων έχουν εκτοξευτεί, αλλά ούτε που πλησιάζουν εκείνες για το ντεμπούτο και τα επόμενα ματς του Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι.

Η φετινή ποδοσφαιρική σεζόν στις ΗΠΑ προμηνύεται πιο ενδιαφέρουσα από ποτέ και θα αποτελέσει το πρώτο.. ζέσταμα ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 στα γήπεδα της Βόρειας Αμερικής.

Καλύτερη αρχή σίγουρα δεν θα μπορούσε να υπάρξει από ένα Clasico... Western, όπως το φιλικό ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης που θα διεξαχθεί στο Ντάλας.

Μπλαουγκράνα και Μερένγκες θα συμμετάσχουν από κοινού με τις Μίλαν, Γιουβέντους, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φιλικό τουρνουά «Soccer Champions Tour» από τις 22 Ιουλίου ως τις 2 Αυγούστου και το μεταξύ τους ματς αναμενόμενα έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στις... κάτι παραπάνω από «τσιμπημένες» τιμές των εισιτηρίων.

Συγκεκριμένα, τα εισιτήρια για το μεγάλο ματς στην «AT&T Arena» που έχει προγραμματιστεί στις 30 Ιουλίου διατίθενται σε μέση τιμή τα 500 ευρώ, με το φθηνότερο να ξεπερνά τα 200 (205) και το ακριβότερο να φτάνει τα 3.200 ευρώ! Ακόμα κι έτσι, ωστόσο, το γήπεδο των 80.000 θέσεων αναμένεται να ανακοινώσει sold-out.

Οι τιμές αυτές, βέβαια, όσο υψηλές κι αν είναι κατά γενική ομολογία, δεν μπορούν καν να συγκριθούν με αυτές των αγώνων της Ίντερ Μαϊάμι μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα να κάνει ντεμπούτο στις 21 Ιουλίου, στο Ίντερ Μαϊάμι-Κρουζ Αζούλ για το League Cup μεταξύ MLS και Liga MX (Μεξικού) και για αυτό το παιχνίδι ο μέσος όρος τιμής των εισιτηρίων αγγίζει τα 1.150 ευρώ! Παραπάνω από διπλάσια τιμή δηλαδή συγκριτικά με του φιλικού Clasico, με ό,τι αυτό σημαίνει για τη δύναμη του brand που λέγεται Μέσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα