Ρεάλ Μαδρίτης: Λαουτάρο το «Plan B» αν χαλάσει η μεταγραφή του Κέιν

Το γκολ του Λαουτάρο κόντρα στη Μίλαν

bet365

Όπως αναφέρει το «Foot Mercato», το όνομα του Λαουτάρο Μαρτίνες βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του αν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Χάρι Κέιν.

Μετά τη φυγή του Καρίμ Μπενζεμά με προορισμό τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ, η Ρεάλ Μαδρίτης θέτει σε πρώτο πλάνο την εύρεση του αντικαταστάτη του Γάλλου στράικερ στην κορυφή της επίθεσης και στοχεύει στο ανώτατο ράφι, με Νο1 στόχο τον Χάρι Κέιν.

Ο Βρετανός στράικερ παραμένει ο εκλεκτός για να ηγηθεί της γραμμής κρούσης των Μερένγκες από τη νέα σεζόν και ήδη σχεδιάζεται η πρώτη επίσημη πρόταση προς τους Σπερς ύψους 80 εκατ. ευρώ, αν και ο ίδιος δεν έχει φανερώσει ακόμα τις προθέσεις του και πρόσφατα φέρεται να απέρριψε πρόταση της Μπάγερν Μονάχου έχοντας σε προτεραιότητα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακόμα κι αν το deal με την Τότεναμ ή τον παίκτη χαλάσει, όμως, η Ρεάλ έχει ήδη καταστρώσει «Plan B». Και ακούει στο όνομα Λαουτάρο Μαρτίνες!

Όπως αναφέρει το γαλλικό «Foot Mercato» κι ο Γάλλος ρεπόρτερ Σαντί Αουνά, η διοίκηση της Βασίλισσας έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Αργεντινό στράικερ της Ίντερ, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου (10/6, 22:00) θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε τελικό Champions League. Και σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Κέιν, οι Μαδριλένοι είναι αρκετά πιθανό να κινηθούν για την απόκτησή του από τους Νερατζούρι.

Το συμβόλαιο του παγκόσμιου πρωταθλητή με την Αλμπισελέστε λήγει το καλοκαίρι του 2026 και σε συνδυασμό με το ότι φέτος πραγματοποίησε την πιο ώριμη και παραγωγική σεζόν της καριέρας του στο Μιλάνο (28 γκολ/11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις), θα απαιτήσει γενναία αρχική προσφορά από τη Ρεάλ για να ικανοποιήσει την Ίντερ, πιθανότατα κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα