Ρεάλ Μαδρίτης: Καταθέτει προσφορά ύψους 80 εκατ. ευρώ για τον Κέιν

Νίκος Κικίδης
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταθέτει προσφορά ύψους 80 εκατ. ευρώ για τον Κέιν

bet365

Την εναρκτήρια προσφορά της προς την Τότεναμ για τον Χάρι Κέιν φαίνεται πως ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αναμένεται να αγγίζει τα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ρεάλ Μαδρίτης! Μετά την επίσημη αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά για χάρη της Αλ Ιτιχάντ, οι Μερένγκες βάζουν μπρος την επιχείρηση Χάρι Κέιν με εναρκτήρια προσφορά που θα αγγίζει τα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ισπανική «La Ser», η οποία βέβαια επισημαίνει παράλληλα πως στη Μαδρίτη έχουν προετοιμαστεί για δύσκολες και μακρόσυρτες διαπραγματεύσεις με την Τότεναμ που με τη σειρά της αξιολογεί τον Άγγλο στα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του ο προσεχώς 30χρονος επιθετικός αναμένεται να λάβει πρόταση από τη Ρεάλ για τριετή συνεργασία και με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζουν τα 11 εκατομμύρια ευρώ.

Όλες οι πηγές από Αγγλία και Ισπανία συμφωνούν πάντως πως οι Λονδρέζοι δεν πρόκειται να κάνουν εύκολη τη ζωή της Ρεάλ, αν και προτιμούν ξεκάθαρα να πουλήσουν τον Κέιν στους Ισπανούς σε σύγκριση με κάποια αγγλική ομάδα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα