Μπέλιγχαμ: Το οκταψήφιο ποσό που θα εισπράξει η Μπέρμιγχαμ λόγω της μεταγραφής του

Μπέλιγχαμ - Μπέρμιγχαμ

bet365

Η πρώην ομάδα του Τζουντ Μπέλιγχαμ, Μπέρμιγχαμ, θα εισπράξει μεγάλο ποσό έπειτα από την πώληση του διεθνή Άγγλου χαφ από την Ντόρτμουντ στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε την μεταγραφή του Τζουντ Μπέλιγχαμ στην Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον απομένει η παρουσίαση του από τη Βασίλισσα. Οι Βεστφαλοί θα βάλουν στα ταμεία τους 103 εκατομμύρια ευρώ (134 εκατομμύρια με τα μπόνους) έπειτα από την πώληση του 19χρονου χαφ. Οι Μερένγκες απέκτησαν έναν top - class παίκτη σε εξαιρετική ηλικία, οι Γερμανοί γέμισαν τα ταμεία τους και υπάρχει ακόμα μια κερδισμένη πλευρά. Η Μπέρμιγχαμ.

Η ομάδα της Championship είχε πουλήσει τον Άγγλο χαφ στην Ντόρτμουντ αντί 30 εκατομμυρίων ευρώ, όμως κράτησε και ποσοστό μεταπώλησης. Σύμφωνα με τη Mirror το αγγλικό κλαμπ τρία χρόνια μετά την πώληση του Μπέλιγχαμ θα εισπράξει ακόμα 11,5 εκατομμύρια ευρώ.

O διεθνής πλέον μέσος προέρχεται από την ακαδημίες της Μπέρμιγχαμ και έπαιξε στην πρώτη ομάδα μόνο μια σεζόν, την αγωνιστική περίοδο 2019-20, στην οποία είχε καταγράψει 44 εμφανίσεις και τέσσερα γκολ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα