Μπέλιγχαμ: Επίσημη η μεταγραφή του στη Ρεάλ με 134 εκατ. ευρώ!

Νίκος Κικίδης
Μπέλιγχαμ: Επίσημη η μεταγραφή του στη Ρεάλ με 134 εκατ. ευρώ!

bet365

Η Ντόρτμουντ επιβεβαίωσε την πώληση του Τζουντ Μπέλιγχαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κατέληξε σε συμφωνία με τους Βεστφαλούς για ένα deal που μαζί με τα μπόνους αγγίζει τα 134 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσημη μορφή πήρε η συμφωνία της Ντόρτμουντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφή του Τζουντ Μπέλιγχαμ! Μετά τις πληροφορίες του «Athletic» που έκαναν λόγο για deal μεταξύ των δυο πλευρών, οι Βεστφαλοί επιβεβαίωσαν τη συμφωνία και τη μετακίνηση του Άγγλου μέσου στους Μερένγκες.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε μάλιστα οι Γερμανοί αποσαφηνίζουν το τοπίο γύρω από το κόστος της μεταγραφής, το οποίο συνολικά θα αγγίξει το ποσό των 134 εκατομμυρίων ευρώ!

Συγκεκριμένα η Ρεάλ δέχθηκε να πληρώσει το φιξ ποσό των 103 εκατομμυρίων ευρώ προς τη Ντόρτμουντ, ενώ ακόμη 31 εκατομμύρια ευρώ συμπεριλαμβάνονται σε μορφή μπόνους.

Μια συμφωνία μάλιστα που υπογράφηκε από τις δυο πλευρές, ενώ υπογεγραμμένο είναι και το νέο συμβόλαιο του Μπέλιγχαμ που έδωσε τα χέρια με τη Ρεάλ για συνεργασία έως το καλοκαίρι του 2029.

Κάπως έτσι οι Μερένγκες ολοκλήρωσαν την πρώτη τους μεταγραφική προσθήκη και ετοιμάζονται για τις επόμενες, μιας και στη Μαδρίτη αναμένουν ένα πολύ δραστήριο καλοκαίρι.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα