Ρεάλ Μαδρίτης: Παραμένει στο πλάνο ο Κέιν, στη λίστα της και ο Χάβερτζ

kane_havertz

bet365

Ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τον Μπενζεμά, υπάρχει κινητικότητα στη Ρεάλ Μαδρίτης όσον αφορά τη θέση του φορ, με τα ισπανικά Μέσα να μεταδίδουν πως οι Μερένγκες τσεκάρουν τις περιπτώσεις των Χάρι Κέιν και Κάι Χάβερτζ.

Έναν μικρό... χαμό έχει προκαλέσει στη Ρεάλ Μαδρίτης η όλη φημολογία περί μετακίνησης του Καρίμ Μπενζεμά στη Σαουδική Αραβία. Τα τελευταία δημοσιεύματα τον θέλουν να μένει στην ισπανική πρωτεύουσα, ωστόσο το μέλλον του παραμένει προς στιγμή αβέβαιο.

Όπως και να έχει πάντως, ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν ήδη «τρέχει» στη Βασίλισσα και φαίνεται πως η θέση του φορ απασχολεί τους ιθύνοντές της.

Το ενδιαφέρον των Μερένγκες για τον Χάρι Κέιν είναι γνωστό και από τη στιγμή που το συμβόλαιο του Άγγλου με την Τότεναμ λήγει το επόμενο καλοκαίρι, η Ρεάλ θα ήταν έτοιμη να επιδιώξει την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει η Relevo βέβαια, κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ πιο εύκολο οικονομικά σε περίπτωση που αποχωρούσε ο Μπενζεμά. Σε περίπτωση «αντίο» του Γάλλου, ο Κέιν θα είναι ο πρώτος στόχος των Μπλάνκος αφού τότε τα 100 εκατομμύρια που αναμένεται να χρειαστούν για τη μεταγραφή του θα ήταν λιγότερο... επώδυνα για τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Το όνομα ωστόσο που, ανεξάρτητα του Μπενζεμά, δείχνει να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Μαδριλένων είναι αυτό του Κάι Χάβερτζ. Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, ο ίδιος ο Πέρεθ είναι θαυμαστής του Γερμανού, ο οποίος θα μπορούσε να προσγειωθεί στο «Μπερναμπέου» με σαφώς λιγότερα χρήματα.

Αυτό, μαζί με το γεγονός πως μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις της επίθεσης, είναι και το βασικό «συν» της περίπτωσής του, που μένει να φανεί αν θα προχωρήσει. Υπενθυμίζουμε πως η Ρεάλ έχει ήδη «κλείσει» και τον Χοσέλου.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα