Κάντιθ - Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: Νάτσο και Ασένσιο «γκρέμισαν» το τείχος του Χιλ

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε... σκούρα κόντρα Νταβίντ Χιλ αλλά με δυο εξαιρετικά γκολ των Νάτσο και Ασένσιο κατάφερε να νικήσει την Κάντιθ, εκτός έδρας, με 2-0. Δυο δοκάρια ο Καρίμ Μπενζεμά, ένα ο Εσπίνο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα από την Βιγιαρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 2-0 της Κάντιθ, εκτός έδρας χάρη στα γκολ των Νάτσο και Ασένσιο στο δεύτερο μέρος. Η Βασίλισσα μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στους δέκα βαθμούς (72-62), με ματς περισσότερο. Φανταστικός ο κίπερ των γηπεδούχων, Νταβίντ Χιλ με εννέα αποκρούσεις.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία για να προηγηθούν, στο 12ο λεπτό. Ο Σομπρίνο άνοιξε την μπάλα στον Εσπίνο, ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ πλάσαρε μέσα από την περιοχή και σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Κουρτουά. Η Ρεάλ απείλησε για πρώτη φορά στο 16' με το σουτ του Ασένσιο που έβγαλε σε κόρνερ ο Χιλ. Στο 18' Μπενζεμά και Ασένσιο έκαναν δυο φορές 1-2, έκρυψαν την μπάλα, ο Γάλλος εκτέλεσε μέσα από την περιοχή με το εξωτερικό αλλά τον νίκησε ο «πορτιέρε» της Κάντιθ.

Στο 34' ο Ροντρίγκο έκανε φανταστική κούρσα, γύρισε την μπάλα. ο Ασένσιο πλάσαρε, απέκρουσε ο Χιλ, η μπάλα έφτασε στον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος με σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Κάντιθ. Στο 40' ο Βραζιλιάνος έκανε νέα ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή, πλάσαρε αλλά τον νίκησε ο Χιλ.

Η Βασίλισσα στο 49' έφτασε εκ νέου κοντά στο γκολ με τον Ροντρίγκο. Ο Βραζιλιάνος βγήκε σε θέση βολής μετά από βαθιά μπαλιά του Μιλιτάο αλλά τον νίκησε για ακόμα μια φορά ο Χιλ. Στο 57' ο Βαλβέρδε σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ροντρίγκο, ο οποίος εξ επαφής αλλά υπό πίεση έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 63' ο Μπενζεμά είχε δεύτερο δοκάρι με σουτ μέσα από την περιοχή και στο 72' ο Νάτσο έδωσε τη λύση. Ο Ισπανός αμυντικός δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή μετά από πάσα του Τσουαμενί, ο Χιλ έπεσε, όμως δεν κατάφερε να αποτρέψει την μπάλα από το καταλήξει στο βάθος της εστίας του. Στο 75' ο Bαλβέρδε κουβάλησε την μπάλα, την άνοιξε δεξιά στον Ασένσιο, ο οποίος με συρτό διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Κάντιθ: Χιλ, Πάρα (55' Μέρε), Ερνάντεθ, Φάλι, Εσπίνο, Μπονγκοντά, Σαν Εμετέριο (70' Αλέχο), Αλκαράθ, Σομπρίνο (70' Φερνάντες), Γκουαρδιόλα (70' Μαρτί), Ράμος (78' Νεγρέδο)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Βάθκεθ (67' Καμαβινγκά), Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Νάτσο, Βαλβέρδε (80' Μόντριτς), Τσουαμενί, Θεμπάγιος, Ασένσιο, Μπενζεμά, Ροντρίγκο (80' Αζάρ)

Βαθμολογία:

laligatable

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα