Βαλβέρδε: Ο Μπαένα τον κατήγγειλε στην Αστυνομία για το γρονθοκόπημα

Νίκος Κικίδης
Βαλβέρδε εναντίον Μπαένα

bet365

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Άλεξ Μπαένα μετά το γρονθοκόπημα που δέχθηκε από τον Φεντερίκο Βαλβέρδε, υποβάλλοντας καταγγελία στην Αστυνομία εις βάρος του Ουρουγουανού.

Σε καταγγελία εις βάρος του Φεντερίκο Βαλβέρδε προχώρησε ο Άλεξ Μπαένα μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον Ουρουγουανό στο πάρκινγκ του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» κι ενώ οι αποστολές των Ρεάλ και Βιγιαρεάλ ήταν έτοιμες να αναχωρήσουν.

Οι δυο τους φέρεται να είχαν... προηγούμενα από την τελευταία συνάντηση των δυο ομάδων για το Copa Del Rey πίσω στον Ιανουάριο, όταν ο μέσος της Βιγιαρεάλ φαινομενικά εκτόξευσε αηδιαστική επίθεση προς τον 24χρονο λέγοντας: ««Κλάψε τώρα που ο γιος σου δεν πρόκειται να γεννηθεί».

Αναφερόμενος προφανώς στις επιπλοκές εγκυμοσύνης που είχαν προκύψει τότε στην σύντροφο του Φεντερίκο Βαλβέρδε, με την κατάσταση ωστόσο να βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Ο Βαλβέρδε προφανώς δεν ξέχασε τη συμπεριφορά του Μπαένα και του επιτέθηκε με γροθιές μετά το φινάλε του αγώνα, με τον τελευταίο ωστόσο να περνά στην αντεπίθεση!

Αν και η Βιγιαρεάλ δεν θέλησε να δώσει περισσότερη έκταση στο ζήτημα, ο Ισπανός αποφάσισε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και σύμφωνα με τη Marca τελικά ακολούθησε τη νομική οδό υποβάλλοντας καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα της Καστεγιόν.

Από τη στιγμή πάντως που το περιστατικό δεν καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα του ρέφερι, ο Βαλβέρδε δεν αντιμετωπίζει... προς το παρόν κυρώσεις σε αθλητικό επίπεδο. Αυτό βέβαια μπορεί να αλλάξει στο μέλλον και σε περίπτωση που η επιτροπή κατά της βίας στην Ισπανία αποφασίσει να στείλει τα έγγραφα της υπόθεσης στην Επιτροπή Αγώνων.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα