Νάγκελσμαν: Στα ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης ο Γερμανός

Νάγκελσμαν: Στα ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης ο Γερμανός

julian_nagelsmann

bet365

Στα υπόψιν της Ρεάλ Μαδρίτης για την τεχνική ηγεσία φέρεται να βρίσκεται ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν μετά και την επισημοποίηση του διαζυγίου με τη Μπάγερν.

Η αιφνίδια αποχώρηση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου δεν φαίνεται να έχει αφήσει ασυγκίνητη τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εξετάζει θερμά το ενδεχόμενο να κινηθεί για την πρόσληψη του Γερμανού μέσα στο επόμενο διάστημα.

Με το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι άλλωστε στον πάγκο της ομάδας πιο αβέβαιο από ποτέ, στη Μαδρίτη έχουν συγκεντρώσει μια λίστα με πιθανούς αντικαταστάτες για τη νέα σεζόν και το όνομα του Νάγκελσμαν δεν απουσιάζει.

Έχοντας αναπτύξει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς τον 35χρονο από τον καιρό που εργαζόταν ακόμα στη Λειψία, οι Μαδριλένοι σύμφωνα με το «Athletic» έχουν ξανά στα ραντάρ τους τον πρώην τεχνικό της Μπάγερν, ο οποίος δεν αναμένεται να λείψει για πολύ από τους πάγκους.

Πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που στο κόλπο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρίσκεται και η Τότεναμ, η οποία θέλει να προλάβει τις εξελίξεις και να «κλείσει» τον Γερμανό το συντομότερο δυνατό.

Την ίδια στιγμή στη Μαδρίτη διατηρούν ζεστό το ενδιαφέρον τους για τον Νάγκελσμαν, αν και ο 35χρονος δεν είναι η μοναδική επιλογή τους. Όπως υποστηρίζουν τα ισπανικά media, στη λίστα των Μαδριλένων για την τεχνική ηγεσία βρίσκονται επίσης και τα ονόματα των Ζινεντίν Ζιντάν, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, Ραούλ, αλλά και Τσάμπι Αλόνσο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα