Σουάρες: Ο Ουρουγουανός έβλεπε το ματς της Ατλέτικο καθώς έφτανε στο ξενοδοχείο της Γκρέμιο

Σουάρες: Ο Ουρουγουανός έβλεπε το ματς της Ατλέτικο καθώς έφτανε στο ξενοδοχείο της Γκρέμιο

Newsroom
suarez

bet365

Το δέσιμο του Λουίς Σουάρες με την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ιδιαίτερο κι όπως φαίνεται αναλλοίωτο με τον Ουρουγουανό να παρακολουθεί το ματς των «ροχιμπλάνκος» με τη Βαλένθια.

Το καλοκαίρι του 2020 η Μπαρτσελόνα ενημέρωνε με πολύ άκομψο τρόπο -με ένα τηλεφώνημα- τον Λουίς Σουάρες ότι δεν τον υπολογίζει. Ο Ουρουγουανός επιθετικός πήρε μεταγραφή στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αναγεννήθηκε, της χάρισε ένα πρωτάθλημα και δέθηκε με τον σύλλογο πολύ, παρά τα μόλις δύο χρόνια παραμονής του.

Το ιδιαίτερο δέσιμο του πολύπειρου επιθετικού με τους «ερυθρόλευκους» της ισπανικής πρωτεύουσας φάνηκε τόσο στο «αντίο» του όπου η κάμερα τον έπιασε να δακρύζει τότε στον πάγκο του «Wanda Metropolitano» και επιβεβαιώνεται και μετά τις εικόνες που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου από το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Σουάρες που πλέον αγωνίζεται στην Γκρέμιο «πιάστηκε» να παρακολουθεί την Ατλέτικο καθώς έφθανε με τους συμπαίκτες του στο ξενοδοχείο της ομάδας.

Για του λόγου το αληθές δείτε:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα