Βινίσιους για τα υβριστικά συνθήματα στο «Ελ Σαδάρ»: «Συνεχίζουν να με βρίζουν, συνεχίζω να χορεύω»

Βινίσιους για τα υβριστικά συνθήματα στο «Ελ Σαδάρ»: «Συνεχίζουν να με βρίζουν, συνεχίζω να χορεύω»

bet365

Ο Βινίσιους υπήρξε και πάλι το αντικείμενο υβριστικών συνθημάτων, αυτή τη φορά από τους οπαδούς της Οσασούνα, αλλά αυτό δεν φαίνεται να επηρεάζει ιδιαίτερα τη... χορευτική του διάθεση στο χορτάρι.

Η κατάσταση με τον Βινίσιους στην Ισπανία έχει αρχίσει να ξεφεύγει. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ γίνεται σταθερά αποδέκτης ύβρεων και αποδοκιμασιών στους εκτός έδρας αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης, αντιμετωπίζοντας προκλήσεις ακόμα και από τους αντιπάλους του στον αγωνιστικό χώρο.

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, άλλωστε, η Βασίλισσα κατήγγειλε ρατσιστική συμπεριφορά από τους οπαδούς της Μαγιόρκα, ενώ η ατμόσφαιρα στο «Ελ Σαδάρ» στο χθεσινοβραδινό (18/2) παιχνίδι απέναντι στην Οσασούνα ήταν επίσης εχθρική, με τα ισπανικά Μέσα να αναφέρουν πως ακούστηκαν άγρια υβριστικά συνθήματα για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Παρ' όλα αυτά, ο Βινίσιους δεν δείχνει να επηρεάζεται. Λίγη ώρα μετά την «απόδραση» των Μερένγκες από την Παμπλόνα (0-2), ο διεθνής εξτρέμ έστειλε το δικό του μήνυμα, δηλώνοντας ότι θα συνεχίζει να... χορεύει κόντρα σε όσα ακούει από τις αντίπαλες εξέδρες το τελευταίο διάστημα.

«Οι βρισιές συνεχίζονται, αλλά κι ο χορός επίσης. Τα λέμε στο Λίβερπουλ» έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα