Ρεάλ Μαδρίτης: Ρατσιστική επίθεση οπαδών της Μαγιόρκα κατά του Βινίσιους (vid)

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Ρατσιστική επίθεση οπαδών της Μαγιόρκα κατά του Βινίσιους (vid)

bet365

Σύμφωνα με βίντεo που κυκλοφόρησε ακούγονται στην τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα της Μαγιόρκα με την Ρεάλ Μαδρίτης, οι οπαδοί των γηπεδούχων που αποκαλούν τον Βινίσιους Τζούνιορ μαϊμού.

Ακόμη ένα περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης φαίνεται πως έλαβε χώρα σε αγώνα της La Liga, αφού πέρασαν από τα μικρόφωνα της τηλεοπτικής μετάδοσης φωνές των οπαδών των «νησιωτών» που χαρακτήριζαν «μαϊμού» τον νεαρό Βραζιλιάνου εξτρέμ της «Βασίλισσα».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βινίσιους Τζούνιορ γίνεται θύμα ρατσιστικής επίθεσης, αφού έχει συμβεί σε τουλάχιστον άλλες τρεις περιπτώσεις. Στο «Καμπ Νόου» με την Μπαρτσελόνα τον Νοέμβριο του 2021, στο ματς με την Ατλέτικο τον φετινό Σεπτέμβριο και με την Βαγιαδολίδ στα τέλη Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, θέμα δημιουργήθηκε και με τα πολλά φάουλ που έγινε στον Βραζιλιάνο εξτρέμ, ο οποίος δέχθηκε δέκα στον εκτός έδρας αγώνα της Ρεάλ με την Μαγιόρκα πραγματοποιώντας ρεκόρ για αγώνα της φετινής σεζόν.

Πάντως, ο προπονητής της Μαγιόρκα, Χαβιέρ Αγκίρε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό αρνήθηκε πως οι παίκτες του είχαν στο... στόχαστρο τον Βινίσιους. Από την άλλη ο Αντσελότι και οι υπόλοιποι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης προέτρεψαν την La Liga να κάνει για το θέμα αυτό.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα