Ατλέτικο Μαδρίτης - Χετάφε 1-1: Επιστροφή στις... γκέλες για τους Ροχιμπλάνκος

Ιάσονας Θεριός
Ατλέτικο Μαδρίτης - Χετάφε 1-1: Επιστροφή στις... γκέλες για τους Ροχιμπλάνκος

bet365

Το γκολ του Κορέα δεν ήταν αρκετό για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που είδε τη Χετάφε να ισοφαρίζει λίγο πριν το τέλος και να της αποσπά την ισοπαλία (1-1) στο «Wanda Metropolitano» στερώντας της έτσι την τρίτη της διαδοχική νίκη στη La Liga.

Η Έλτσε... έσπειρε, νικώντας 3-1 τη Βιγιαρεάλ νωρίτερα, αλλά η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπόρεσε να... θερίσει κόντρα στη Χετάφε. Κι αυτό διότι, οι Ροχιμπλάνκος έμειναν στο 1-1 με τους γείτονές του και δεν κατάφεραν να φτάσουν στο τρίτο διαδοχικό τρίποντο, χάνοντας την ευκαιρία να επεκτείνουν στο +6 τη διαφορά τους από το Κίτρινο Υποβρύχιο στην 4η θέση.

Η πρώτη πραγματικά καλή στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 45ο λεπτό και ήταν για τους φιλοξενούμενους, με το εντυπωσιακό βολέ του Ουνάλ από το ύψος της περιοχής, να περνά μόλις άουτ. Στο 52' ο Μολίνα έκανε εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Λεμάρ με κεφαλιά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Η ομάδα του Σιμεόνε πάντως, άνοιξε το σκορ στο 61ο λεπτό, όταν ο Άνχελ Κορέα σκόραρε από κοντά, παίρνοντας το... rebound της επέμβασης του Σόρια. Τη στιγμή, ωστόσο, που τα πάντα έδειχναν πως η Ατλέτικο θα μπορέσει να φτάσει στη νίκη, ο Σαούλ έκανε χέρι εντός περιοχής σε σουτ του Μαγιοράλ, με τον Ουνάλ να εκτελεί εύστοχα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Καράσκο και Ντεπάι σπατάλησαν στη συνέχεια δύο ευκαιρίες που θα μπορούσαν να χαρίσουν τη νίκη στην Ατλέτικο, μα το 1-1 έμεινε ως το τέλος, με τους Μαδριλένους να μην ξετυλίγουν το... δώρο της Έλτσε.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα