Έλτσε - Βιγιαρεάλ 3-1: Σόκαρε το Κίτρινο Υποβρύχιο με την πρώτη της νίκη φέτος

Ιάσονας Θεριός
Έλτσε - Βιγιαρεάλ 3-1: Σόκαρε το Κίτρινο Υποβρύχιο με την πρώτη της νίκη φέτος

bet365

Σπουδαία - και παρθενική για φέτος - νίκη πήρε η ουραγός της La Liga, Έλτσε, η οποία επικράτησε 3-1 της Βιγιαρεάλ χάρη στο χατ τρικ του Περέ Μιλά, βάζοντας... φρένο στα όνειρα της ομάδας του Σετιέν για τετράδα.

Οι φίλοι της Έλτσε επιτέλους είδαν την ομάδα τους να νικά στη φετινή La Liga, αφού μετά από 20 ματς το σύνολο του Ματσίν έφτασε στο πρώτο του τρίποντο! Κι αυτό «παγώνοντας» τη Βιγιαρέαλ, της οποίας επικράτησε με 3-1 εντός έδρας. Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Περέ Μιλά, ο οποίος με χατ τρικ οδήγησε την ομάδα του στο τρίποντο. Ο Ισπανός άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Ζεράρ Μορένο ωστόσο να απαντά στο 22ο, κάνοντας το 1-1. Δύο εκτελέσεις πέναλτι του Μιλά ωστόσο, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και στο 52' διαμόρφωσαν το τελικό σκορ και «φρέναραν» τα όνειρα του Κίτρινου Υποβρυχίου για τετράδα, αφού η ομάδα του Σετιέν έμεινε στο -3 από την 4η Ατλέτικο, έχοντας και ματς παραπάνω. Η Έλτσε από την πλευρά της, παρά τη νίκη, εξακολουθεί να είναι τελευταία, στο -8 από τη Χετάφε.


Μοιρασιά για Εσπανιόλ και Οσασούνα

Εσπανιόλ και Οσασούνα διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην Καταλονία, αλλά αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν στο 1-1. Στο 45ο λεπτό ο Μπούντιμιρ με ωραία λόμπα άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ λίγα λεπτά αργότερα και οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας του διαπληκτισμού και των αποβολών του Εζαλζουλί και του Πιερ-Γκάμπριελ. Ο Μπρέθγουεϊτ στο 59' βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή και από κοντά έκανε το 1-1, το οποίο έμεινε ως το τέλος. Στην 7η θέση της La Liga βρίσκεται η Οσασούνα, 14η ανέβηκε η Εσπανιόλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα