Ατλέτικο Μαδρίτης: «Προβάρει» τα ερυθρόλευκα ο Ντόχερτι

Newsroom
Ατλέτικο Μαδρίτης: «Προβάρει» τα ερυθρόλευκα ο Ντόχερτι

bet365

Ο αμυντικός της Τότεναμ, Ματ Ντόχερτι, πρόκειται να ενταχθεί στην Ατλέτικο Μαδρίτης με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς οψιόν ή υποχρέωση αγοράς.

Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, προτιμά τον Έμερσον στο δεξί άκρο της άμυνας, ο σύλλογος του Λονδίνου βρίσκεται επίσης κοντά στην απόκτηση του Πέδρο Πόρο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και κάπως έτσι ο Ματ Ντόχερτι φτιάχνει βαλίτσες για τη Μαδρίτη και την Ατλέτικο.

Ο Ντόχερτι έφτασε στους Σπερς από τη Γουλβς το 2020 και έχει 71 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταία φορά ξεκίνησε βασικός σε αγώνα της Premier League για τον λονδρέζικο σύλλογο στην ήττα με 2-0 από την Άρσεναλ νωρίτερα τον Ιανουάριο.

Η Τότεναμ είναι πέμπη στην Premier League, τρεις βαθμούς μακριά από την πρώτη τετράδα, ενώ η Ατλέτικο είναι τέταρτη στη La Liga και αγωνίζεται να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή της Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η συμφωνία των δύο πλευρών δεν θα περιλαμβάνει οψιόν για μόνιμη αγορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα