Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαγιαδολίδ 3-0: «Καθάρισε» σε ένα μισάωρο και επέστρεψε στις νίκες

Βασίλης Μπαλατσός
Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαγιαδολίδ 3-0: «Καθάρισε» σε ένα μισάωρο και επέστρεψε στις νίκες

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από δυο αγωνιστικές επέστρεψε στις νίκες, καθώς με ένα «ξέσπασμα» δέκα λεπτών επικράτησε της Βαγιαδολίδ με 3-0. Πρωταγωνιστής ο Αντουάν Γκριεζμάν με γκολ και ασίστ. Ντεμπούτο για τον Μέμφις Ντεπάι.

Περίπου μισή ώρα χρειάστηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης για να «καθαρίσει» το ματς με τη Βαγιαδολίδ. Οι Ροχιμπλάνκος σκόραραν τρεις φορές μέσα σε δέκα λεπτά, από το 18' μέχρι το 28', επικράτησαν με 3-0 και επέστρεψαν στις νίκες μετά από δυο αγωνιστικές της La Liga. MVP ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος δημιούργησε το πρώτο γκολ και σκόραρε το δεύτερο.

H ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε άνοιξε το σκορ στο 18' με τον Μοράτα με σουτ μετά από κάθετη πάσα του Γκριεζμάν και στο 23' ο Γάλλος με τακουνάκι εξ επαφής ύστερα από πάσα του Μολίνα διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στο 28' Ο Ερμόσο με διπλή προσπάθεια έκανε το 3-0 και ουσιαστικά τελείωσε το ματς.

Στο δεύτερο μέρος το πιο αξιοσημείωτο ήταν το ντεμπούτο του Μέμφις Ντεπάι, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 75', μια ημέρα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από τη Μπαρτσελόνα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα