Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Μοράτα σκόραρε, αλλά δεν το κατάλαβε (vid)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Μοράτα σκόραρε, αλλά δεν το κατάλαβε (vid)

Newsroom
Ατλέτικο Μαδρίτης: Ο Μοράτα σκόραρε, αλλά δεν το κατάλαβε (vid)

bet365

Ο Άλβαρο Μοράτα σκόραρε στην χθεσινή νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Έλτσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, όμως δεν το κατάλαβε, γιατί είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της προσπάθειας.

Ο Ισπανός επιθετικός μπήκε από το πλάι στην περιοχή της Έλτσε, έκανε μία ωραία ατομική προσπάθεια, σούταρε και αμέσως μετά δέχθηκε μία κλωτσιά με αποτέλεσμα να μην δει την μπάλα πως μετά την κόντρα κατέληξε στα δίχτυα από το δικό του σουτ για το 2-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Έσπευσε, λοιπόν, να πανηγυρίσει το τέρμα με τους συμπαίκτες του κι εκείνη τη στιγμή ο Ρεγκιλόν με τον Γκριεζμάν του εξήγησαν πως εκείνος ήταν ο σκόρερ του τέρματος.

Σε δηλώσεις του στην Movistar ανέφερε: «Ήμουν στο έδαφος και νομίζω πως σκόραρε ο Γκριεζμάν. Θεωρήσα πως μετά την κόντρα, σκόραρε εκείνος. Ήταν σημαντικό να νικήσουμε. Ειδικά στο γήπεδό μας, θέλουμε οι οπαδοί μας να έχουν ένα ωραίο φινάλε στην χρονιά. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα