Νεϊμάρ: «Ο πατέρας μου ήταν υπεύθυνος για τις διαπραγματεύσεις, υπέγραφα ό,τι μου έλεγε»

Γιάννης Αρώνης
Νεϊμάρ: «Ο πατέρας μου ήταν υπεύθυνος για τις διαπραγματεύσεις, υπέγραφα ό,τι μου έλεγε»

bet365

Ο Νεϊμάρ τόνισε στην κατάθεσή του στην δίκη όπου κατηγορείται σχετικά με την μετακίνησή του στη Μπαρτσελόνα ότι υπήρξε αμέτοχος στις διαπραγματεύσεις αφού εκπροσωπούταν από τον πατέρα και μάνατζέρ του.

Ο Νεϊμάρ έκατσε χθες για πρώτη φορά στο εδώλιο του κατηγορουμένου σχετικά με την υπόθεση της μετακίνησής του από την Σάντος στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2013, αρνούμενος στην κατάθεσή του ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τις διαπραγματεύσεις.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος πλέον μεσοεπιθετικός κατηγορείται μαζί με άλλα οκτώ άτομα ότι παραποίησε τα ποσά της μεταγραφής του εκείνο το καλοκαίρι με την Σάντος να λαμβάνει τελικά ένα πολύ μικρότερο αντίτιμο από το συμφωνηθέν και τον Βραζιλιάνο με τον πατέρα του να καρπώνονται ένα τεράστιο -και παράνομο- μπόνους μεταγραφής.

Παρ' όλα αυτά ο Νεϊμάρ δήλωσε παντελή άγνοια για τις κατηγορίες και όσα του προσάπτονται από το ισπανικό δικαστήριο, αφού όπως τόνισε παρέμεινε εντελώς αμέτοχος καθ' όλη την διάρκεια των διαπραγματεύσεων και ακολουθούσε πιστά τις οδηγίες του πατέρα και μάνατζέρ του, ο οποίος είναι επίσης κατηγορούμενος στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο σούπερ σταρ της Παρί δήλωσε:

«Ακολουθούσα πάντα τις οδηγίες του πατέρα μου, υπέγραφα πάντα αυτό που μου έλεγε να υπογράψω. Εκείνος είχε την ευθύνη για τις διαπραγματεύσεις στο συμβόλαιό μου. Μου ήταν φυσικά γνωστές οι φήμες για άλλους συλλόγους, όμως εγώ ήθελα να πάω στην Μπαρτσελόνα, αυτό ήταν το όνειρό μου. Ακολούθησα την καρδιά μου, μπορούσα να πάω στην Ρεάλ όμως όταν κλήθηκα να διαλέξω ανάμεσα στις δύο πήγα στην Μπαρτσελόνα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα