Νεϊμάρ: Παρών στην πρώτη μέρα της δίκης του στη Βαρκελώνη για οικονομική απάτη

Νεϊμάρ: Παρών στην πρώτη μέρα της δίκης του στη Βαρκελώνη για οικονομική απάτη

bet365

Η δίκη του Νεϊμάρ για απάτη στην υπόθεση της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας κι ο Βραζιλιάνος παρευρέθηκε στη δικαστική αίθουσα, μόλις λίγες ώρες αφότου αγωνίστηκε και σκόραρε με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Από πρωταγωνιστής του «Classique» το βράδυ της Κυριακής (σκόρερ για το 1-0 της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Μαρσέιγ), στο δικαστήριο της Βαρκελώνης το πρωί της Δευτέρας. Ο Νεϊμάρ έβγαλε τα εξάταπα και φόρεσε το κοστούμι του, δίνοντας το παρών στην Καταλονία για την πρώτη ημέρα της δίκης του για οικονομική απάτη στο deal της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα το 2013.

Ο Βραζιλιάνος σταρ κατηγορείται από κοινού με τον πατέρα και ατζέντη του καθώς και τους Σάντρο Ροσέλ και Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου για παραποίηση των στοιχείων της μεταγραφής από τη DIS, ιδιωτική εταιρεία από τη Βραζιλία που κατείχε το 40% των δικαιωμάτων του από τα 2009. Μία υπόθεση για την οποία ο «Νέι» αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης ως και πέντε ετών, με την εισαγγελία να έχει προτείνει την ποινή διετούς φυλάκισης (ποινή κάτω από δύο χρόνια για πρώτο αδίκημα στην Ισπανία μπορεί να επιβληθεί με αναστολή).

Ο δικαστής αποδέσμευσε τον Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια της δίκης λόγω της συσσωρευμένης κούρασης από το χθεσινό παχνίδι και το αντι-ντόπινγκ κοντρόλ, αλλά σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ ο 30χρονος σταρ θα πρέπει να δώσει το παρών σε όλες τις ημέρες που θα διαρκέσει η εκδίκαση. Σημειώνεται ότι η δίκη θα ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα