Μπαρτσελόνα: Νέες αποκαλύψεις με επίκεντρο τον Νεϊμάρ

Μπαρτσελόνα: Νέες αποκαλύψεις με επίκεντρο τον Νεϊμάρ

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Νέες αποκαλύψεις με επίκεντρο τον Νεϊμάρ

bet365

Ακόμα μία αποκάλυψη έκανε η «El Mundo» για την Μπαρτσελόνα με τον Νεϊμάρ να είναι αυτή τη φορά στο επίκεντρο.

Ντεμαράζ αποκαλύψεων για το παρελθόν της Μπαρτσελόνα κάνει η «El Mundo» με τον Νεϊμάρ να βρίσκεται αυτή την φορά στο στόχαστρο.

Συγκεκριμένα, στη δημοσιότητα βγήκε ένα email από τον πρώην αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Ραούλ Σανγκεϊ προς τον Νεϊμάρ τρεις μέρες πριν τη μεταγραφή του στη Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά έγραφε: «Τις τελευταίες εβδομάδες έχω στραφεί στον πατέρα. Μίλησα πολλές ώρες μαζί του. Σας διαβεβαιώνω ότι ήταν με το μέρος μας, μέχρι τις τελευταίες δύο-τρεις μέρες, όταν πολύ λάθος και άδικα, ένιωσε προδομένος όταν δημοσιεύτηκε το μπόνους υπογραφής του Νεϊμάρ. Θεώρησε ότι ο σύλλογος το διέρρευσε για να του ασκήσει πίεση (και μάλιστα το έχει εκλάβει ως απειλή).

Και τότε ήταν που αρχίσαμε να τον χάνουμε. Προφανώς υποστήριξα ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε διαρρεύσει από μας. Εν ολίγοις, από αυτή τη διαρροή, άρχισε να θεωρεί ότι δεν είναι σωστό να προσπαθήσει να πείσει τον γιο του να μείνει.

Σας έχω πει σε όλους ξεχωριστά ότι το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση ήταν το κεφάλι του παίκτη. Το αγόρι είναι άρρωστο, έχει πολλά προσωπικά προβλήματα, είναι πολύ μπερδεμένος και πολύ ευάλωτος. Άρα, έχει σκεφτεί λανθασμένα ότι φεύγοντας από την Μπαρτσελόνα θα φύγει και αυτός από τα προβλήματά του (όταν πραγματικά αυτό που πρέπει να κάνει είναι να τα αντιμετωπίσει και να μην φύγει).

Έχω μιλήσει απευθείας μαζί του, επανειλημμένα, τον έχω κάνει να κλάψει περισσότερες από μία φορές, και μου έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι ήταν χαμένος. Οι συμπαίκτες του τον στήριξαν μέχρι το τέλος (αλλά στο τέλος βαρέθηκαν, όπως εγώ, όπως όλοι μας)»

@Photo credits: eurokinissi
 

LA LIGA Τελευταία Νέα