Μπαρτσελόνα: Ο Ασένσιο στα «ραντάρ» των Μπλαουγκράνα

Μπαρτσελόνα: Ο Ασένσιο στα «ραντάρ» των Μπλαουγκράνα

bet365

Ο Μάρκο Ασένσιο δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης και όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του ενόψει του επόμενο καλοκαιριού που μένει ελεύθερος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημά της μετά τη σεζόν 1968/69, μετρώντας εννέα νίκες σε ισάριθμους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Συνεπώς, ο Κάρλο Αντσελότι δεν έχει τον παραμικρό λόγο να αποκλίνει από τα αρχικά του πλάνα, στα οποία δεν υπολογίζεται ως βασικό «γρανάζι» ο Μάρκο Ασένσιο.

Ο Ισπανός εξτρέμ αποτελεί παίκτη rotation, πλέον, στη Βασίλισσα, έχει αγωνιστεί μόλις 47 λεπτά σε αυτά τα εννέα παιχνίδια και ο ίδιος έχει δείξει... ξενερωμένος στον πάγκο, με το πιθανότερο σενάριο να είναι η αποχώρησή του το επόμενο καλοκαίρι που μένει ελεύθερος. Και σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», αυτή που έχει στραμμένη την προσοχή της στην υπόθεση του Ισπανού επιθετικού είναι η Μπαρτσελόνα!

Όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, οι Μπλαουγκράνα έχουν ψηλά στη λίστα τους τον διεθνή εξτρέμ, εκτιμώντας τον συνδυασμό ποιότητας, τακτικής ευελιξίας να παίζει δηλαδή σε παραπάνω από μία θέση και ηλικίας (26 ετών), όπως φυσικά και της ευκαιρίας να τον αποκτήσει ελεύθερο στο τέλος της σεζόν.

Στα συν συγκαταλέγεται επίσης ότι ατζέντης του Ασένσιο είναι ο Ζόρζε Μέντες, με τον οποίο ο Τζουάν Λαπόρτα διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Ο Ασένσιο αγωνίζεται από το 2016 με τη φανέλα των Μερένγκες, έχοντας καταγράψει 239 συμμετοχές με απολογισμό 50 γκολ και 24 ασίστ. Αν το υποθετικό σενάριο που παρουσιάζει η «Mundo» πάρει σάρκα και οστά στη διάρκεια της σεζόν, θα γίνει ο πρώτος παίκτης που μετακομίζει από τη Ρεάλ στην Μπαρτσελόνα μετά τον Λουίς Ενρίκε το 1996 και πρώτος που κάνει γενικά το δρομολόγιο από το ένα στο άλλο «στρατόπεδο» του Clasico μετά τον Χαβιέρ Σαβιόλα το 2007.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα