Γιουβέντους: Κάνει την τελική προσφορά της για Ντεπάι

Newsroom
Γιουβέντους: Κάνει την τελική προσφορά της για Ντεπάι

bet365

Η Γιουβέντους έχει αποφασίσει να επανέλθει για τον Ντεπάι και να καταθέσει σήμερα την τελική της προσφορά.

Η ιταλική ομάδα αποφάσισε να καταθέσει νέα προσφορά στον Ντεπάι σύμφωνα με όσα γράφει η ισπανική Sport, μετά από παρότρυνση του τεχνικού της, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο Ιταλός προπονητής σε συνάντησή του με τους Μαουρίτσιο Αριβαμπένε (γενικός διευθυντής) και Πάβελ Νέντβεντ (αντιπρόεδρος) τόνισε πως προτιμάει σαν επιλογή τον Μέμφις Ντεπάι από τον Αρκάντιους Μίλικ, αφού θέλει έναν παίκτη με περισσότερη κινητικότητα δίπλα στον Βλάχοβιτς. Σ' αυτό συνέβαλε και η δυσκολία που παρουσιάζεται στην επίτευξη συμφωνίας με την Μαρσέιγ για τον παίκτη, παρά το όσα γράφονται για σχεδόν συμφωνία.

Κάπως έτσι ο Αλέγκρι ζήτησε από τους ιθύνοντες της Γιουβέντους να γίνει μία τελευταία προσπάθεια στην περίπτωση του Ντεπάι καταθέτοντας μία βελτιωμένη προσφορά, κάτι το οποίο αναμένεται να κάνει η ιταλική ομάδα σήμερα (24/08) ικανοποιώντας την επιθυμία του.

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα το πρωί κυκλοφόρησαν φήμες για πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Μπαρτσελόνα για τον Ντεπάι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα