Μπαρτσελόνα: Στρέφεται σε Μενιέ μετά το «ναυάγιο» με Αθπιλικουέτα

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Στρέφεται σε Μενιέ μετά το «ναυάγιο» με Αθπιλικουέτα

bet365

Η εγκατάλειψη της περίπτωσης του Αθπιλικουέτα, που ανανέωσε τελικά με την Τσέλσι, οδήγησε την Μπαρτσελόνα να κοιτάξει την περίπτωση του Τόμας Μενιέ.

Σύμφωνα με την καταλανική Sport, οι Καταλανοί επιθυμούν να αποκτήσουν τον Βέλγο δεξιό οπισθοφύλακα, του οποίου το συμβόλαιο με το γερμανικό κλαμπ λήγει το καλοκαίρι του 2024, μετά το «ναυάγιο» με τον Αθπιλικουέτα. Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα είχε πλησιάσει και τον περασμένη Γενάρη την Ντόρτμουντ για τον παίκτη, αλλά η πρόταση για δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς που είχε καταθέσει απορρίφθηκε.

Ο 30χρονος Βέλγος τότε, παρ' ότι ήθελε να φύγει γιατί θεωρούσε ευκαιρία ζωής την πρόταση αυτή, σεβάστηκε την απόφαση της ομάδας του και γι' αυτό τώρα η γερμανική ομάδα ίσως έχει μία ηθική υποχρέωση να μην σταθεί εμπόδιο στον δρόμο του. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει σκοπό να δαπανήσει πάνω από 10 εκατ. ευρώ για την κίνηση αυτή, με την Ντόρτμουντ να ζητάει περίπου 15 εκατ.

Για να προχωρήσουν οι Καταλανοί στην συγκεκριμένη μεταγραφή, θα πρέπει να αποχωρήσει ο Σερτζίνιο Ντεστ.

Θυμίζουμε πως η Μπαρτσελόνα ακόμα δεν έχει καταφέρει να εγγράψει τον Ζιλς Κουντέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα