Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Ακόμα καμία πρόταση για Ουμτιτί

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Ακόμα καμία πρόταση για Ουμτιτί

bet365

Στα σενάρια που συνδέουν τον Ολυμπιακό με τον Ουμτιτί, η καταλανική Sport αναφέρει στο φύλλο της Πέμπτης ότι ακόμα δεν έχει υπάρξει το παραμικρό, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τις κρούσεις προς την Μπαρτσελόνα.

Ο Γάλλος αμυντικός φέρεται να έχει βρεθεί στο «στόχαστρο» των Πειραιωτών, που έχουν ξεκινήσει πλέον την εποχή Κορμπεράν στην άκρη του πάγκου.

Ο Ουμτιτί μαζί με τον Μπρέιθγουεϊτ είναι οι ποδοσφαιριστές τους οποίους οι «μπλαουγκράνα» ιδανικά θα ήθελαν ν' αποδεσμεύσουν, μαζί φυσικά και με την τρομερά δύσκολη περίπτωση του Φρένκι Ντε Γιόνγκ που... πεισματικά αρνείται ν' αποχωρήσει.

«Ακόμα καμία πρόταση για Ουμτιτί ή Μπρέιθγουεϊτ προς την ομάδα» αναφέρει η Sport στο φύλλο της Πέμπτης, με τους Καταλανούς να σκοπεύουν να κινηθούν άμεσα για να τελειώσουν και τις περιπτώσεις των Αθπιλικουέτα και Μάρκος Αλόνσο από την Τσέλσι, αφού έχουν «τραβήξει» πολύ.

Η ανάγκη φρόνιμης και υπομονετικής οικονομικής διαχείρισης έχει κάνει τους «μπλαουγκράνα» πλέον να κινούνται πολύ αργά, μετά τις προσθήκες των Κουντέ, Ραφίνια, Λεβαντόφσκι, Κεσί και Κρίστενσεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα