Sport: «Ο Ουμτιτί κοντά στον Ολυμπιακό»

Newsroom
Sport: «Ο Ουμτιτί κοντά στον Ολυμπιακό»

bet365

Οι ώρες του Σαμουέλ Ουμτιτί στην Μπαρτσελόνα φαίνεται να είναι μετρημένες, με την καταλανική Sport να στέλνει τον Γάλλο στον Ολυμπιακό.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει ολική αναγέννηση στο ρόστερ της στην παρούσα μεταγραφική περίοδο και ψάχνει να απαλλαγεί από αρκετά συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Τσάβι στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Δύο εξ' αυτών είναι του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ και του Σαμουέλ Ουμτιτί.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, σύμφωνα με την Sport, είναι πολύ κοντά στο να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό ολοκληρώνοντας την εξαετή παρουσία του στο «Καμπ Νου».

Ο Γάλλος διεθνής -οποίος μάλιστα δεν πήρε νούμερο φανέλα στη Μπάρτσα- εντάχθηκε στην «μπλαουγκράνα» οικογένεια από την Λυών για να συνθέσει το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας με τον Ζεράρ Πικέ. Η Μπάρτσα εκταμίευσε 25 εκατομμύρια για τον τότε 22χρονο κεντρικό αμυντικό αφού θαμπώθηκε αμέσως με την ταχύτητα, το πλασέ του και τον καλό χειρισμό της μπάλας.

Η άφιξή του στους Μπλαουγκράνα επιτάχυνε την «αποχώρηση» του Χαβιέ Μασκεράνο. Ο Ουμτιτί προοριζόταν για βασικός κεντρικός αμυντικός της ομάδας, αλλά τις παραμονές του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, ένα μήνα πριν την έναρξη της διοργάνωσης, υπέστη φλεγμονή στον χόνδρο του αριστερού γόνατου, τραυματισμός που απαιτούσε ξεκούραση και τον ανάγκασε να μείνει στα πιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η φλεγμονή μετατράπηκε σε χρόνιο εκφυλισμό του χόνδρου που κατά τη γνώμη των γιατρών της ομάδας απαιτούσε χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί της Μπάρτσα επέμειναν να περάσει ο Ουμτιτί την πόρτα του χειρουργείου, αλλά ο Γάλλος σέντερ μπακ αρνιόταν λόγω της κακής εμπειρίας σε μετεγχειρητική περίοδο μετά από αρθροσκόπηση όταν ήταν 17 ετών. Αποφάσισε λοιπόν να μετακομίσει στη Ντόχα όπου ακολούθησε μια πιο συντηρητική θεραπεία.

Στο σήμερα, ο σύλλογος της Βαρκελώνης τον έχει ενημερώσει ότι δεν θα έχει αριθμό στη φανέλα για την επόμενη σεζόν και πως ουσιαστικά περιμένει ως τις 31 Αυγούστου να έρθει μια συμφέρουσα πρόταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα