Μπαρτσελόνα: Ο φιλοσοφικός προβληματισμός του Ουμτιτί με το ψέμα και την αλήθεια

Μπαρτσελόνα: Ο φιλοσοφικός προβληματισμός του Ουμτιτί με το ψέμα και την αλήθεια

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Ο φιλοσοφικός προβληματισμός του Ουμτιτί με το ψέμα και την αλήθεια

bet365

H Μπαρτσελόνα έχασε την ευκαιρία της να ξεφορτωθεί τον Σάμουελ Ουμτιτί, αφού ο Γάλλος κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε και ακολούθησε ένα περίεργο ποστάρισμά του σχετικά με το ψέμα και την αλήθεια.

Παρά το γεγονός ότι συνεχίζει να προπονείται με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα ο Σαμουέλ Ουμτιτί δεν είναι στα πλάνα του Τσάβι κι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η μεταγραφή του στη Ρεν, με την οποία οι «Καταλανοί» είχαν συμφωνήσει σε όλα για μονοετή δανεισμό χάλασε την τελευταία στιγμή αφού ο Γάλλος «κόπηκε» στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Με το μέλλον του αβέβαιο λοιπόν ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετά από δύο φωτογραφίες προπόνησης με τη φανέλα της Μπάρτσα, με μια φράση που έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

«Όταν το ψέμα παίρνει το ασανσέρ, η αλήθεια παίρνει τις σκάλες, παίρνει περισσότερο χρόνο, αλλά πάντα έρχεται», ήταν η φράση

Πολλοί θυμήθηκαν μια παρόμοια φράση που είχε δημοσιεύσει ο Ουσμάν Ντεμπελέ τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, περίοδο που και το δικό του το μέλλον του στη Βαρκελώνη ήταν υπ' ατμόν: «Σίγουρα η αγάπη είναι μια παραλλαγή εκβιασμού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα