Ρεάλ Μαδρίτης: Αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στον Ασένσιο

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στον Ασένσιο

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Αποφάσισε να βάλει πωλητήριο στον Ασένσιο

bet365

Μακριά από τη Μαδρίτη φαντάζει το μέλλον του Μάρκο Ασένσιο, καθώς η Ρεάλ έχει αποφασίσει να τον πουλήσει το φετινό καλοκαίρι.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση «ξεσκαρτάρισμα» στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μετά τον Λούκα Γιόβιτς ψάχνει να ξεφορτωθεί και τον Μάρκο Ασένσιο!

Σύμφωνα με τη «Marca», οι Μερένγκες θεωρούν αναλώσιμο τον Ισπανό επιθετικό και μαζί με τον Θεμπάγιος θεωρούνται τα δυο κατάλληλα ονόματα για να φέρουν άμεσα ρευστό στα ταμεία της ομάδας.

Άλλωστε οι ιθύνοντες της Βασίλισσας έχουν αποφασίσει να στηριχθούν πάνω στον εκκολαπτόμενο Ροντρίγκο για το δεξί φτερό της επίθεσης, βάζοντας έτσι πωλητήριο στον Ασένσιο που από την πλευρά του εμφανίζεται ανοικτός στο σενάριο της αποχώρησης.

Το όνομα του Ισπανού μάλιστα φέρεται να έχει τραβήξει ήδη την προσοχή μερικών ευρωπαϊκών συλλόγων, με τις Μίλαν και Νιουκάστλ να παρουσιάζονται για την ώρα ως τα μεγάλα φαβορί για την απόκτησή του. Υπενθυμίζεται πως η προηγούμενη αγωνιστική περίοδος ήταν η πιο παραγωγική για τον Ασένσιο, ο οποίος έκλεισε τη σεζόν με 12 γκολ και δυο ασίστ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα