Ρεάλ Μαδρίτης: Ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Γιόβιτς στην Φιορεντίνα

Νίκος Κικίδης
Ρεάλ Μαδρίτης: Ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Γιόβιτς στην Φιορεντίνα

bet365

Μια ανάσα από τη Φιορεντίνα παρουσιάζεται ο Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος αναμένεται να καταφθάσει άμεσα στη Φλωρεντία ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης κατάφεραν να ολοκληρώσουν γρήγορα τις δυο πρώτες προσθήκες (Ρούντιγκερ, Τσουαμενί) ενόψει της επόμενης σεζόν, όμως πριν υπάρξει συνέχεια στις αφίξεις πρέπει πρώτα να διευθετηθούν ορισμένες αποχωρήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό οι άνθρωποι της Βασίλισσας έχουν βγάλει στο «σφυρί» τον Λούκα Γιόβιτς, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να πείσει... κανέναν στην ισπανική πρωτεύουσα και νομοτελειακά βρέθηκε στη λίστα των ονομάτων προς παραχώρηση.

Η πρώτη κρούση μάλιστα για τον Σέρβο επιθετικό δεν άργησε να καταφθάσει, με τη Φιορεντίνα να ενημερώνει τη Ρεάλ πως είναι πρόθυμη να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, το deal πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση, με τον Γιόβιτς να ετοιμάζεται για έναν νέο δανεισμό από τη στιγμή που κατέφθασε στη Μαδρίτη, αφού είχε προηγηθεί και η εξάμηνη μετακόμισή του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης τη σεζόν 2020-2021.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα