Ρεάλ Μαδρίτης: Εχει ήδη τυπώσει 20.000 μπλουζάκια με το όνομα του Μπαπέ

Ρεάλ Μαδρίτης: Εχει ήδη τυπώσει 20.000 μπλουζάκια με το όνομα του Μπαπέ

Κώστας Τόπας
Ρεάλ Μαδρίτης: Εχει ήδη τυπώσει 20.000 μπλουζάκια με το όνομα του Μπαπέ

bet365

Στην Ρεάλ Μαδρίτης παραμένουν αισιόδοξοι για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Κιλιάν Μπαπέ, γι' αυτό κι έχουν ήδη τυπώσει 20.000 μπλουζάκια με το όνομα του Γάλλου επιθετικού.

Την περασμένη εβδομάδα ο Κιλιάν Μπαπέ επισκέφθηκε την Μαδρίτη έχοντας για συνοδεία τους συμπαίκτες του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Ασράφ Χακίμι, Σέρχιο Ράμος και Κέιλορ Νάβας. Τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι στο παρελθόν πέρασαν από τους «μερένγκες».

Μετά την επίσκεψη του στην ισπανική πρωτεύουσα δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν ότι ο Μπαπέ βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ακόμα και η η AS, στο πρωτοσέλιδο της καλωσόρισε τον σούπερ σταρ στην χώρα και την La Liga.

Από την πλευρά τους πάντως οι Μαδριλένοι, φαίνεται πως παραμένουν αισιόδοξοι για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Γάλλο επιθετικό. Γι' αυτό και όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo» ο ισπανικός σύλλογος έχει ήδη τυπώσει 20.000 μπλουζάκια με το όνομα του Κιλιάν Μπαπέ, προκειμένου να τα θέσει προς πώληση τη μέρα που θα ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Από την άλλη οι Παριζιάνοι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να διατηρήσουν τον 23χρονο αστέρα τους στο «Παρκ Ντε Πρενς». Προκειμένου να τον πείσουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, οι άνθρωποι της Παρί του προσφέρουν αστρονομικό συμβόλαιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα