Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι δίνει ως παράδειγμα τον Ντεμπελέ στα αποδυτήρια

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι δίνει ως παράδειγμα τον Ντεμπελέ στα αποδυτήρια

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι δίνει ως παράδειγμα τον Ντεμπελέ στα αποδυτήρια

bet365

Ο Τσάβι μίλησε με τα καλύτερα λόγια στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα για τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια έχει ανεβάσει την απόδοσή του.

Ο Τσάβι κατάφερε να ενώσει ξανά την Μπαρτσελόνα και να επαναφέρει στους Καταλανούς το πνεύμα του νικητή. Ειδικά σε παίκτες που πριν από μερικούς μήνες, ήταν με το ένα πόδι εκτός. Όπως ο Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δείχνει αναγεννημένος υπό την καθοδήγηση του Ισπανού τεχνικού, ωστόσο το μέλλον του παραμένει στον αέρα μιας και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν κι έως τώρα δεν υπάρχουν ενδείξεις για ανανέωση.

Παρ' όλα αυτά, το αβέβαιο μέλλον του δεν εμποδίζει τον Ντεμπελέ να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και να βοηθάει με τον δικό του τρόπο του, τους «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρει το «El Chiringuito», ο Τσάβι στην προσπάθειά του να υψώσει το ηθικό των παικτών του, μετά τον αποκλεισμό από το Europa League και την τελευταία ήττα στο πρωτάθλημα από την Κάντιθ, μίλησε στα αποδυτήρια και επαίνεσε τον Ντεμπελέ για την αγωνιστική συμπεριφορά του.

Οπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Ντεμπελέ δίνει τα πάντα για την ομάδα του, παρά το γεγονός ότι στο τέλος της σεζόν, ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του. «Κοιτάξτε τον, στο τέλος της σεζόν λήγει το συμβόλαιό του. Είναι παράδειγμα για όλους σας», ήταν τα λόγια του Τσάβι, σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα