Ντεμπελέ - Μπαρτσελόνα: Νέες διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του

Ντεμπελέ - Μπαρτσελόνα: Νέες διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του

Newsroom
Ντεμπελέ - Μπαρτσελόνα: Νέες διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του

bet365

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα επιχειρεί νέο γύρο διαπραγματεύσεων με τον ατζέντη του Ουσμάν Ντεμπελέ για την ανανέωση του συμβολαίου του, μετά τη ραγδαία βελτίωση του Γάλλου εξτρέμ το τελευταίο δίμηνο.

Τον Ιανουάριο έμοιαζε με «ξένο σώμα». Έβλεπε τα ματς από την εξέδρα, οι οπαδοί τον αποδοκίμαζαν με κάθε ευκαιρία στο «Καμπ Νόου». Δύο μήνες αργότερα, ο Ουσμάν Ντεμπελέ έχει γυρίσει ανάποδα το ταμπλό στη Μπαρτσελόνα χάρη στην εμπιστοσύνη του Τσάβι προς το πρόσωπό του, αποθεώθηκε κατά την αλλαγή του στο 90' του ματς κόντρα στη Σεβίλλη και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες των Μπλαουγκράνα σε αυτό το ντεμαράζ νικών σε Ισπανία κι Ευρώπη.

Η ραγδαία αλλαγή του κλίματος μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται πια κι από την κίνηση της διοίκησης, η οποία σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ επιχειρεί νέο γύρο διαπραγματεύσεων με τον ατζέντη του παίκτη για την παραμονή του στον σύλλογο!

Τόσο τα διευθυντικά στελέχη όσο και ο Τζουάν Λαπόρτα πείστηκαν από την αγωνιστική «αναγέννηση» του Γάλλου το τελευταίο διάστημα κι έτσι αποφασίστηκε η επιστροφή στο «τραπέζι» των διαπραγματεύσεων. Για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα ο τεχνικός διευθυντής της Μπάρτσα, Ματέου Αλεμάνι ταξίδεψε στο Μαρόκο για να συναντήσει τον ατζέντη του Ντεμπελέ, Μούσα Σισοκό, σε μια ύστατη προσπάθεια να βρεθεί η «χρυσή τομή» για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο οι αρχικές επαφές των δύο πλευρών είχαν καταλήξει σε «ναυάγιο», με την πλευρά του παίκτη να προβάλει «αστρονομικές» απαιτήσεις σε σχέση με τις ετήσιες απολαβές του. Από τη δική της πλευρά, πάντως, η Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να αλλάξει στάση στην αρχική της πρόταση, έχοντας θέσει αυστηρά οικονομικά όρια στο μπάτζετ της νέας σεζόν. Αυτό που περιμένει, δηλαδή, ο Αλεμάνι από το ραντεβού στο Μαρόκο σύμφωνα με καταλανικά ΜΜΕ, είναι να φανεί η πρόθεση από τον ατζέντη του Ντεμπελέ για μείωση των απαιτήσεων του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα