Ρεάλ Μαδρίτης: «Μαύρη νύχτα και χαστούκι που πονάει», χαρακτηρίζει την ήττα από την Μπαρτσελόνα ο μαδριλένικος Τύπος

Κώστας Τόπας
Ρεάλ Μαδρίτης: «Μαύρη νύχτα και χαστούκι που πονάει», χαρακτηρίζει την ήττα από την Μπαρτσελόνα ο μαδριλένικος Τύπος

bet365

Ως μια «μαύρη νύχτα» και ως ένα «χαστούκι που πονάει» χαρακτήρισε ο μαδριλένικος Τύπος την ταπεινωτική ήττα της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα με 4-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Μία Μπαρτσελόνα… από τα παλιά διέλυσε με όλη τη σημασία της λέξης την Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» υποχρεώνοντας τους «μερένγκες» στην πιο βαριά τους φετινή ήττα.

Η επόμενη μέρα για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δεν είναι εύκολη, παρά το γεγονός ότι παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με +9 από την δεύτερη Σεβίλλη και στο +12 από τους «μπλαουγκράνα» που απολαμβάνουν πλέον την τρίτη θέση.

Ο μαδριλένικος Τύπος και συγκεκριμένα η «Marca» χαρακτήρισε στο πρωτοσέλιδό της «χαστούκι που πονάει» την βαριά ήττα της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα του Τσάβι, ενώ από την πλευρά της η «AS» έκανε λόγο για «μαύρη νύχτα», τονίζοντας πως χωρίς τον Μπενζεμά οι «μερένγκες» παρουσίασαν ένα διαφορετικό πρόσωπο.

α
Το πρωτοσέλιδο της Marca: «Ενα χαστούκι που πονάει»
as
Το πρωτοσέλιδο της AS: «Μαύρη νύχτα»
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα