Βαλένθια – Γρανάδα 3-1: Ο Σολέρ «καθάρισε» μέσα σε ένα τέταρτο

Βαλένθια – Γρανάδα 3-1: Ο Σολέρ «καθάρισε» μέσα σε ένα τέταρτο

bet365

H Βαλένθια πήρε «back to back» τρίποντο στη La Liga, καθώς με πρωταγωνιστή τον δημιουργό και εκτελεστή Κάρλος Σολέρ επικράτησε της Γρανάδα με 3-1 και οι Μαδριλένοι έμειναν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Βαλένθια με... φόρα από την πρόκριση της στο τελικό του Copa del Rey έκανε το δώρο στον εορτάζοντα προπονητή της, Χοσέ Μπορδαλάς (58 ετών) και επικράτησε της Γρανάδα με 3-1 στο «Μεστάγια». Πρωταγωνιστής για τις «Νυχτερίδες» ο Κάρλος Σολέρ, ο οποίος δημιούργησε δύο γκολ και σκόραρε το τρίτο. Η 9η Βαλένθια έφτασε τους 36 βαθμούς, ενώ η Γρανάδα έχει 25 βαθμούς, παραμένει στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και δεν έχει πάρει νίκη μέσα στο 2022..

Στο 47' ο Σολέρ εκτέλεσε φάουλ και ο Γκέδες με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με «καρμπόν» φάση. Ο Ισπανός εκτέλεσε ακόμα ένα φάουλ, αυτή τη φορά ο Μαξιμιλιάνο Γκόμες πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Γρανάδα μπήκε στο ματς στο 56' με τον Ντομενέκ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από ενέργεια του Ουζούνι. Οι «Νυχτερίδες» τελείωσαν το ματς στο 62' με τον Γκόμες να κερδίζει πέναλτι από τον Τορέντε και τον Σολέρ να ευστοχεί για το τελικό 3-1.

Στην Βαρκελώνη η Εσπανιόλ πήρε την πρώτη της νίκη στο 2022, καθώς επικράτησε με 2-0 της Χετάφε και έβαλε τέλος σε αρνητικό σερί επτά αγωνιστικών (τέσσερις ήττες - τρεις ισοπαλίες). Οι Καταλανοί προηγήθηκαν στο 17' με τον Καμπρέρα να σκοράρει μετά από ασίστ του Τόνι Βιλένα, ενώ στο στο 27' ο Καπάκο... νίκησε άθελα του τον τερματοφύλακα του για το 0-2, το οποίο διατήρησαν οι γηπεδούχοι μέχρι τέλους, Η Eσπανιόλ βρίσκεται στη 12η θέση με 32 βαθμούς, ενώ η Χετάφε είναι 15η με 27 και απέχει πέντε βαθμούς από τη 18η Αλαβές.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα