Αγουέρο: «Δεν ξέρω αν η αρρυθμία προκλήθηκε επειδή νόσησα από τον κορονοϊό ή λόγω του εμβολίου»

Κώστας Τόπας
Αγουέρο: «Δεν ξέρω αν η αρρυθμία προκλήθηκε επειδή νόσησα από τον κορονοϊό ή λόγω του εμβολίου»

bet365

Ο Σέρχιο Αγουέρο μίλησε για την επιθυμία αλλά και για τον φόβο που έχει να παίξει ξανά ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως το ερώτημα για το αν προήλθε από τον κορονοϊό ή το εμβόλιο παραμένει.

Ο Αργεντινός πρώην επιθετικός των Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα, διαγνώστηκε με καρδιακή αρρυθμία στα τέλη του 2021 και μετά από ιατρικές διαβουλεύσεις αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ο «Κουν» ήταν απρόθυμος να αποσυρθεί παρά τις συμβουλές των καρδιολόγων και τα 34 του χρόνια. Επιθυμία του ήταν ήταν να συνεχίσει στην αγωνιστική δράση. Ωστόσο, η μητέρα του, Αντριάνα, ήταν εκείνη η οποία κατάφερε να τον πείσει ώστε να βάλει οριστικό τέλος στην καριέρα του.

Μιλώντας στο Tyc Sports της πατρίδα του, ο Σέρχιο Αγούερο μίλησε για την επιθυμία του να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αλλά και για τον φόβο παράλληλα που έχει να παίξει ξανά ποδόσφαιρο. Μάλιστα, όπως τόνισε δεν έχει καταλάβει ακόμα αν η αρρυθμία προκλήθηκε επειδή νόσησε από τον κορονοϊό ή λόγω του εμβολίου.

«Αυτό που συνέβη στην καρδιά μου ήταν πολύ περίεργο και ξαφνικό. Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς συνέβη, θα συνεχίσω να ψάχνω μόνο για να μάθω την αλήθεια. Υπάρχει πάντα το ερώτημα αν ήταν λόγω του Covid-19 ή λόγω του εμβολίου. Ήμουν καλά σωματικά, συνέβη κάτι περίεργο.

Σήμερα θέλω να παίξω, αλλά φοβάμαι. Εκπαιδεύτηκα όλη μου τη ζωή στο μέγιστο και σε υψηλό επίπεδο. Δεν βλέπω ποδόσφαιρο ή ειδήσεις, δεν με νοιάζει τι συμβαίνει. Επικεντρώνομαι σε αυτό που μου αρέσει περισσότερο: φίλους, συζητήσεις και συναντήσεις. Μου είπαν ότι ήμουν τυχερός γιατί θα μπορούσα εύκολα να πάθω έμφραγμα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα