Μπέτις - Μαγιόρκα 2-1: Διατήρησαν το +4 από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο οι Ανδαλουσιάνοι

Βασίλης Μπαλατσός
Μπέτις - Μαγιόρκα 2-1: Διατήρησαν το +4 από Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο οι Ανδαλουσιάνοι

bet365

H Μπέτις πήρε δεύτερη διαδοχική νίκη στη La Liga, καθώς επικράτησε με 2-1 της Μαγιόρκα και διατήρησε τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης στους τέσσερις βαθμούς.

Η φορμαρισμένη Μπέτις πήρε την τέταρτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και τη δεύτερη της στη La Liga μετά την «τεσσάρα» στην έδρα της Λεβάντε, καθώς επικράτησε της Μαγιόρκα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» με σκορ 2-1. Με το δεύτερο διαδοχικό τους τρίποντο οι Ανδαλουσιάνοι διατήρησαν διαφορά τεσσάρων βαθμών από την 4η Μπαρτσελόνα και την 5η Ατλέτικο (46 έναντι 42).

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25' με τον Μορένο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Κανάλες. Οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα στο 75' με κεφαλιά του Μουρίκι. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ανέκτησε το προβάδισμα της πέντε λεπτά αργότερα, στο 80', όταν μετά από παρέμβαση του VAR κέρδισε πέναλτι για χέρι του Μπατάλια. Ο Γουίλιαν Χοσέ ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Βαθμολογία:

table-la-liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα