Λεβάντε - Μπέτις 2-4: Eύκολο πέρασμα από την έδρα της ουραγού

Βασίλης Μπαλατσός
Λεβάντε - Μπέτις 2-4: Eύκολο πέρασμα από την έδρα της ουραγού

bet365

H Ρεάλ Μπέτις νίκησε με 4-2 στην έδρα της ουραγού Λεβάντε και αύξησε εκ νέου τη διαφορά της από την 4η Ατλέτικο Μαδρίτης. Βαθμολογική ανάσα για την Αλαβές κόντρα στη Βαλένθια.

Η Ρεάλ Μπέτις μετά την εντός έδρας ήττα της από τη Βιγιαρεάλ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 4-2 μέσα στην έδρα της ουραγού Λεβάντε. Οι Ανδαλουσιάνοι με το τρίποντο τους αύξησαν εκ νέου τη διαφορά τους από την 4η Ατλέτικο Μαδρίτης στους τέσσερις βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τρία τέρματα και ουσιαστικά «τελείωσαν» το παιχνίδι στο 42ο λεπτό. Ο Φεκίρ άνοιξε το σκορ στο 14', ο Γκονζάλεζ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 29' και στο 42' ο Καρβάλιο έκανε το 3-0, με τους γηπεδούχους να μειώνουν ένα λεπτό αργότερα με τον Ντάνι Γκόμες. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο επιθετικός της Λεβάντε έκανε το 2-3 και έδωσε ελπίδα στην ομάδα του, όμως δύο λεπτά αργότερα, στο 49' ο Φεκίρ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

H Aλαβές μετά από ένα αρνητικό σερί οκτώ αγωνιστικών επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 2-1 της Βαλένθια, η οποία μέσα στο 2022 δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13' με τον Λουμ, οι «Νυχτερίδες» ισοφάρισαν στο 62' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκέδες και στο 75' ο Χοσελού έκανε το 2-1, καθώς ευστόχησε και αυτός από την άσπρη βούλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα