Ισπανία: Γεμίζουν και πάλι τα γήπεδα από τις 4 Μαρτίου

Βασίλης Μπαλατσός
Ισπανία: Γεμίζουν και πάλι τα γήπεδα από τις 4 Μαρτίου

bet365

Η Υπουργός Υγείας της Ισπανίας ανακοίνωσε τη χαλάρωση των μέτρων κατά του κορονοϊού συμπεριλαμβανόμενης και της αποκατάστασης του 100% της πληρότητας των γηπέδων!

Βήματα προς την επιστροφή στην κανονικότητα κάνουν οι Ισπανοί, με την Υπουργό Υγείας, Καρολίνα Ντάριας να ανακοινώνει σε συνέντευξη Τύπου την χαλάρωση των μέτρων κατά του κορονοϊού. Η Ντάριας έκανε γνωστό πως από τις 4 Μαρτίου τόσο τα ανοιχτά όσο και τα κλειστά γήπεδα της Ισπανίας θα μπορούν να αξιοποιήσουν το 100% της χωρητικότητας τους!

Στα τέλη Δεκεμβρίου, οι ισπανικές υγειονομικές αρχές είχαν μειώσει το ποσοστό πληρότητας των γηπέδων στο 75% σε ανοιχτούς χώρους και στο 50% στους κλειστούς, όμως από τις αρχές του επόμενου μήνα τα μέτρα θα ανασταλούν. Οι θεατές βέβαια θα είναι υποχρεωμένοι να φορούν μάσκα καθόλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο γήπεδο, ενώ δεν θα μπορούν να τρώνε, να πίνουν ή να καπνίζουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

LA LIGA Τελευταία Νέα