Ομπαμεγιάνγκ: Μια ανάσα μακριά από τη Μπαρτσελόνα

Newsroom
Ομπαμεγιάνγκ: Μια ανάσα μακριά από τη Μπαρτσελόνα

bet365

Νέα ανατροπή στην υπόθεση Ομπαμεγιάνγκ, καθώς η Άρσεναλ φέρεται να... έριξε τις άμυνες και να συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα για εξάμηνο δανεισμό του Ομπαμεγιάνγκ, με προοπτική επέκτασης έως το καλοκαίρι του 2023!

Το μεταγραφικό σίριαλ της ημέρας, αυτό της μετακίνησης του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την Άρσεναλ στην Μπαρτσελόνα, μας χάρισε ακόμα ένα επεισόδιο! Αυτό αφορά την οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων για την περίπτωση του 32χρονου σέντερ φορ, με το αποτέλεσμά της να είναι ο δανεισμός του Γκαμπονέζου στους «μπλαουγκράνα» μέχρι το καλοκαίρι και κατόπιν οψιόν για ακόμα έναν χρόνο δανεισμού.

Αν η συμφωνία ολοκληρωθεί, θα σημάνει αυτόματα και το τέλος του Ομπαμεγιάνγκ από το «Έμιρεϊτς», αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2023 και οι Λονδρέζοι δεν έχουν καμία πρόθεση να το ανανεώσουν. Μετά τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε ο Γκαμπονέζος, η απόφαση του Μικέλ Αρτέτα να πορευθεί στην επόμενη μέρα των «κανονιέρηδων» χωρίς τον μέχρι πρότινος αρχηγό τους πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ωστόσο, η συμφωνία μεταξύ των δύο κλαμπ και η δεδομένη επιθυμία του Ομπαμεγιάνγκ να γίνει κάτοικος «Καμπ Νόου» δεν σηματοδοτούν και την οριστικοποίηση της μετακίνησης, αφού για να συμβεί κάτι τέτοιο οι διοικούντες της Μπάρτσα θα πρέπει να βρουν την απαιτούμενη φόρμουλα ώστε να εντάξουν τις απολαβές του 32χρονου στράικερ στο παραφορτωμένο μισθολόγιό τους.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα