Βαλβέρδε: Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής στα Super Cup (vids)

Βαλβέρδε: Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής στα Super Cup (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Βαλβέρδε: Ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής στα Super Cup (vids)

bet365

Ίδια μέρα ακριβώς. Ίδιος πρωταγωνιστής. Ο Βαλβέρδε τη μια φορά «θυσιάστηκε» και την άλλη το πήρε πάνω του ως ήρωας! Χάρη σ' εκείνον η Ρεάλ πορεύεται προς την κατάκτηση του δεύτερου από τα τρία τελευταία Super Cup Ισπανίας.

Οι «μερένγκες» προηγήθηκαν τρεις φορές απέναντι στους «μπλαουγκράνα» το βράδυ της Τετάρτης, ισοφαρίστηκαν στις δύο εξ αυτών για να οδηγηθεί η μεταξύ τους κόντρα στην παράταση στην Σαουδική Αραβία, ωστόσο, ο Βαλβέρδε τους οδήγησε στην διεκδίκηση του τροπαίου στον μεγάλο τελικό.

Έφτασε στην περιοχή τη στιγμή που έπρεπε για να πάρει το γύρισμα που έγινε απο δεξιά και στο οποίο ο Βινίσιους γνωρίζοντας πως ακολουθούν άλλοι συμπαίκτες του άφησε με ντρίμπλα...

Ο Βαλβέρδε έγινε ήρωας για την Ρεάλ διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 κι όχι μόνο αυτό, αλλά πανηγύρισε... αλά Μέσι, βγάζοντας και επιδεικνύοντας το όνομά του στη φανέλα. Κάπως έτσι το είχε κάνει και ο Αργεντινός πριν από μερικά χρόνια στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» σκοράροντας στο φινάλε ενός clasico...

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε πριν από ακριβώς δυο χρόνια, ξανά για το Super Cup και βλέποντας τον Αλβάρο Μοράτα στο φινάλε να φεύγει ολομόναχος απέναντι από την εστία της Ρεάλ, έπεσε όπως – όπως στα πόδια του νυν επιθετικού της Γιουβέντους και τον γκρέμισε.

Αποβλήθηκε, όμως είχε κάνει αυτό που ήταν απαραίτητο εκείνη τη στιγμή για να γλιτώσει το γκολ η ομάδα του. Οι «μερένγκες» στα πέναλτι πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου και φυσικά του οφείλουν ένα μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας.

Και τότε και τώρα ο Βαλβέρδε έγινε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα